פלפלים מזן סוויט בייט הם פריכים ומתוקים במיוחד, ותחילת הקיץ היא שעתם היפה. החום העדין, שנוצר כתוצאה מהצלייה שלהם, ממיס מעט את תערובת הגבינות ומתקבל ביס קצת פריך, קצת קרמי וטעים מאוד.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקרם גבינה מלוחה
אופן ההכנה
1
מחממים תנור לחום מקסימלי ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
מערבבים בקערה פלפלים, שמן זית ומלח, מפזרים בתבנית וקולים 3־5 דקות לחריכה קלה.
3
מערבבים בקערה פטה, קרם פרש, עירית ומלח.
4
מורחים את תערובת הגבינות בצלחת הגשה, מניחים מעל את הפלפלים, יוצקים את הנוזל שנשאר בקערה ומגישים מיד.