עבור הסלט הזה – כמה שיותר שורשים יותר טוב. כדאי להתאמץ ולהצטייד באספרגוס סיני שהוא זן מיוחד של שורש חסה (תמצאו אותו בדוכנים אסייאתיים בשווקים, בשוקי איכרים ובאתר עלה הביתה) – יש לו טעם אגוזי ופריכות שמקפיצים את הסלט. שורש חזרת מגורר מוסיף חריפות אדמתית לא שגרתית.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לסלט
לרוטב
אופן ההכנה
1
מניחים את כל חומרי הסלט בקערה רחבה.
2
מעבדים את כל חומרי הרוטב לאיחוד במעבד מזון או בבלנדר. יוצקים מעל הסלט, מתבלים, טועמים ומתקנים תיבול.