החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מבעירים גריל פחמים, וכשהגחלים לוהטות מניחים עליהן רשת משומנת.
2
מבשלים תפוחי אדמה במים לריכוך ומצננים. קולפים ומניחים אותם על הגריל לכ-5 דקות עד לקבלת טעם מעושן. לחילופין אפשר למשוח את תפוחי האדמה בשמן זית ולחרוך אותם מעט בתנור חם מאוד.
3
פורסים לטבעות ומוסיפים חומץ, שאלוט, עירית ודבש. מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומגישים.
4
גיוונים: אפשר להוסיף כף גדושה מיונז ו/או כף אפונת גינה ו-2 מלפפונים חמוצים קצוצים.