החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים את שמן הזית במחבת על אש קטנה ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף ורך. מצננים ומעבירים לקערה.
2
מוסיפים לקערה את הבשר הטחון, ממרח התמרינדי, מלח ופלפל ומערבבים היטב. יוצרים מהתערובת קציצות בגודל כדורי פינג פונג ושומרים בקירור.
3
מניחים את ריבועי הבצק בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מושחים בביצה טרופה, מניחים במרכז כל ריבוע קציצת בשר ומשטחים אותה קלות. אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות.