לחמעג’ון שווארמה דג, ירקות חרוכים ועמבה של רותם ליברזון. צילום: אמיר מנחם לחמעג'ון שווארמה דג וירקות חרוכים מאת רותם ליברזון שעתיים למתקדמים כשר דגים זו אומנם מנה שמכילה הרבה מרכיבים (וכל אחד מהם מדהים בפני עצמו), אך היא אינה דורשת מאמץ או זמן מטבח רב (למעט ההתפחה) למתכון המלא
לחמאג'ון של מורן מזרחי | צילום: דניה ויינר | סגנון: טל סיון-צפורין לחמג'ון מאת מורן מזרחי 45 דקות קל כשר בשר 6 דירוגים בכל חג, חוץ מפסח ושבועות, היה אצל סבתא רחל על השולחן לחמג'ון, אותו למדה להכין מג'מילה אמו הטורקייה של סבא יצחק למתכון המלא
לחמעג'ון זריז של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר לחמעג'ון אקספרס מאת אורלי פלאי ברונשטיין 20 דקות קל כשר בשר 2 דירוגים פיתה מצופה בתערובת דואה היא ארוחת בוקר מצרית מקובלת. כאן הוספתי גם בשר טחון, שטיגנתי במהירות ללחמעג'ון אקספרס למתכון המלא
מיני לחמעג'ונים | צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי מיני לחמעג'ונים מאת שף יהונתן בורוביץ' 1 שעה קל כשר בשר 2 דירוגים מיני לחמעג'ונים סופר קלים להכנה עם בשר טחון, פלפל שאטה ופפריקה מתוקה למתכון המלא
לחמעג'ון מתוך הספר "Shuk" של עינת אדמוני. צילום: קוונטין בייקון לחמעג'ון – מאפה לבנטיני עם בשר טחון מאת עינת אדמוני שעתיים קל כשר בשר 3 דירוגים לחמעג'ון - בערבית "לחם ובשר" - הוא מאפה פתוח לבנטיני למתכון המלא
לחמעג'ון עוף עם צ'אטני תפוחים של שף ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה לחמעג'ון עוף עם צ'אטני תפוחים מאת שף ארז קומרובסקי 3 שעות למתקדמים כשר מתכונים לאירוח 2 דירוגים צ'אטני תפוחים ועוף הוא שילוב מושלם. אתם מוזמנים להכפיל ולשלש את כמויות הצ׳אטני ולהגיש עם כל מיני מאכלי עוף למתכון המלא
לחמג'ון טלה ושום ירוק של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו לחמג'ון טלה ושום ירוק מאת שף תומר טל 1 שעה + לילה התפחה קל כשר מאפים מלוחים 3 דירוגים גרסה עשירה ועונתית למאפה הלחמג'ון מהמטבח הערבי. אם יש לכם טאבון - המאפה הזה נועד בדיוק בשבילו למתכון המלא
ספיחה ארמנית של נוף עתאמנה אסמעיל. צילום: דניאל לילה ספיחה ארמנית מאת נוף עתאמנה אסמעיל 1⁄4 1 שעות קל כשר בשר 2 דירוגים בגרסה הארמנית לספיחה, או לחמעג'ון, אין תבלינים, והיא נשענת בעיקר על טעמי הפלפלים והעגבניות המתווספים לבשר למתכון המלא
ספיחה בשר של שף רועי ענתבי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: אינה גוטמן ספיחה בשר מאת רועי ענתבי 45 דקות קל לא כשר בשר 3 דירוגים בסוריה הוא נקרא ספיחה ובתורכיה לחמעג'ון. איך שלא תקראו לו, זה אחד המאפים הממכרים והטעימים שיש למתכון המלא
לחמג'ון ארטישוק ירושלמי ופיטריות של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף לחמג'ון ארטישוק ירושלמי ופטריות מאת רינת צדוק שעתיים כשר צמחוני חלבי 1 דירוגים גרסה צמחונית למנה המפורסמת של המטבח הערבי - עם בצק המבוסס על קמח כוסמין וטופינג של ירקות מטוגנים ומתובלים למתכון המלא
צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר לחמעג'ון של אמיר קרונברג מאת אמיר קרונברג 1:30 שעות קל כשר אפייה 1 דירוגים הגרסה הלבנטינית לפיצה - עם פיסטוקים, עשבי תיבול ובשר טחון למתכון המלא
צילום: רונן מנגן | סגנון: דלית רוסו לחמעג'ון של אונזה מאת מולי מגריסו ואריק דרחני 3 שעות למתקדמים כשר מאפים מלוחים 8 דירוגים הגרסה של מסעדת אונזה ללהיט הטורקי האהוב למתכון המלא
לחמעג'ון זריז. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע לחמעג’ון זריז מאת מיכל מוזס ואורלי פלאי ברונשטיין 20 דקות קל מאוד כשר אפייה 4 דירוגים לחמעג׳ון - בשרי או צמחוני? קבלו מתכון קל ומהיר להכנה בשתי הגירסאות למתכון המלא