המאפה האולטימטיבי

לחמעג'ון

השילוב האולטימטיבי בין בשר טחון לבין בצק
אוגוסט 2019

ממתכון פטנט למאפה זריז דרך המתכון המלא ועד הגרסה הארמנית – כל המתכונים שמיטיבים לשלב בין בצק לבין בשר טחון.

לחמעג'ון עוף עם צ'אטני תפוחים של שף ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה
לחמעג'ון עוף עם צ'אטני תפוחים של שף ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה

לחמעג'ון עוף עם צ'אטני תפוחים

צ'אטני תפוחים ועוף הוא שילוב מושלם. אתם מוזמנים להכפיל ולשלש את כמויות הצ׳אטני ולהגיש עם כל מיני מאכלי עוף למתכון המלא