החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
מכינים את הבצק ומקפיאים
1
שמים חמאה, מלח, פלפל, שמנת וקשקבל בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומעבדים במהירות בינונית עד שהתערובת אחידה ואין גושי חמאה.
2
מוסיפים ביצים אחת-אחת תוך כדי ערבול וממשיכים לעבד עד שהן נטמעות בתערובת.
3
עוצרים את פעולת המיקסר ומוסיפים קמח, זרעי חרדל ושקדים. מעבדים רק עד לקבלת בצק אחיד ורך. רצוי לעצור באמצע את פעולת המיקסר ולנקות את התחתית והדפנות בעזרת לקקן.
4
מרפדים תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד, כולל את הדפנות. משטחים את הבצק בתבנית, מהדקים היטב ומיישרים בעזרת האצבעות. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים למשך שעה לפחות.
5
מחממים תנור ל-150 מעלות ומרפדים תבנית תנור תנור בנייר אפייה.
מעצבים עוגיות ואופים
6
מחלצים את הבצק הקפוא מהתבנית ומחלקים את מלבן הבצק לאורכו ל-3 חלקים שווים. כל פס בצק פורסים לפרוסות בעובי 3 מ״מ. מסדרים את העוגיות בתבנית.
7
אופים כ-20 דקות עד הזהבה ומצננים. שומרים בכלי אטום בטמפ’ החדר עד שבוע.