שימו לב: העוגה דורשת התייצבות בקירור למשך 5 שעות.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבסיס:
למלית:
אופן ההכנה
מכינים את הבסיס:
1
מערבבים את כל חומרי הבסיס לקבלת תערובת אחידה. מהדקים לתחתית התבנית ומעבירים למקפיא למשך 10 דקות.
מכינים את המלית:
2
מקציפים שמנת מתוקה, סוכר ואינסטנט פודינג עד לקבלת קצפת יציבה.
3
בקערה נפרדת טורפים שמנת חמוצה, גבינת שמנת וגבינה לבנה לקבלת תערובת חלקה. מקפלים את תערובת הגבינות לתוך הקצפת לקבלת תערובת אחידה.
4
מוסיפים מחצית משברי הפקאן ומקפלים עד שהם מתפזרים בתערובת.
5
יוצקים את מלית הגבינה על הקלתית הקפואה ומיישרים בעזרת פלטה. מפזרים למעלה את יתר הפקאן.
6
מעבירים למקפיא ל-5 שעות לפחות. מעבירים את העוגה למקרר שעה לפני ההגשה.