החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה (לא חובה)
אופן ההכנה
1
מסירים את הקצה של תרמילי הפול וחותכים אותם גס או שוברים בידיים.
2
מלהיטים ווק על אש גדולה, מניחים את הפול ורק אז מוסיפים שמן זית. מערבבים, מוסיפים מלח ומקפיצים כדקה. חשוב להקפיד על הקפצה קצרה במחבת לוהטת כדי שהירקות ישמרו על טעמים ופריכות.
3
מוסיפים שום, פלפלים חריפים, עגבניות שרי, בצל ירוק ומנגולד ומערבבים תוך כדי הקפצה קלה כ־2 דקות.
4
מוסיפים לימונים כבושים ומקפיצים עוד 2־3 דקות.
5
מגישים מיד, אפשר לצד יוגורט כבשים.