החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
בסיר גדול מטגנים את הבורגול במעט שמן זית. מוסיפים 4 כוסות מים רותחים ומביאים לרתיחה נוספת. מנמיכים את האש ומבשלים עד שכל הנוזלים נספגים.
2
מכבים את האש ומניחים לצינון. לאחר שהבורגול מתקרר מעט, מפרידים את הגרגירים בעדינות במזלג.
3
חותכים את הבצלים לרצועות דקות. מטגנים בשמן במחבת עד השחמה ומסירים מהאש. חוזרים על הפעולה עם הפלפל האדום, הפטריות הפרוסות והגזר. חשוב לטגן כל ירק בנפרד, כדי שלא ייצא עיסתי.
4
קוצצים את הצימוקים גס ומטגנים אותם קלות. מעבירים לקערה את הירקות המטוגנים, את הבורגול, הצימוקים, עשבי התיבול ומעט מלח. מערבבים בעדינות.
להגשה
5
קולים מעט על מחבת יבשה את גרעיני הדלעת וגרעיני החמניות ומפזרים אותם מעל תבשיל הבורגול.