החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים שמן בסיר רחב. מוסיפים בצל ומטגנים 6 דקות עד להזהבה קלה. מוסיפים פרוסות נקניקיות ומטגנים 3 דקות להשחמה קלה. מוסיפים שום ופפריקה, וכשעולה ריח - גם עגבניות. מבשלים 5 דקות על להבה בינונית.
2
מוסיפים אורז, מים, קליפת לימון, זעפרן עם מי ההשריה, זרעי כוסברה ומלח, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 18 דקות.
3
מכבים את הלהבה אבל לא פותחים את המכסה. מחכים 10 דקות לפני שמאווררים את האורז בעזרת מזלג. מוסיפים פטרוזיליה ומערבבים קלות. מגישים עם פלחי לימון ליד.