החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים שמן זית במחבת ומטגנים בצלים כ-3 דקות עד שהם מזהיבים. מוסיפים פלפל חריף ופלפלים צבעוניים ומטגנים כ-2 דקות.
2
מוסיפים עגבניות, מלח, פלפל ועשבי תיבול יבשים ומביאים לרתיחה עדינה. מקטינים את האש, מכסים ומבשלים כ-40 דקות עד שהירקות רכים. אם כל הנוזלים מתאדים מוסיפים מעט מים.
3
מוסיפים חומץ וזיתים, מערבבים ומבשלים עוד 3-2 דקות.
4
במקביל מטגנים קוביות חלומי במחבת עם מעט שמן זית להזהבה.
5
מגישים את הפפרונטה עם קוביות החלומי ועלי בזיליקום.