מי לא מכיר את פרפה הנוטלה — הפרפה הפופולרי והקל ביותר להכנה בכל הזמנים? החדשות הטובות הן שיש עוד ממרחים שעובדים מצוין, למשל ריבת חלב, ממרח לוטוס או ממרח שוקולד אחר.
שימו לב – המתכון דורש מספר שעות הקפאה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מקציפים שמנת שמנת מתוקה רק עד לקבלת קצפת רכה. מוסיפים ממרח ומקציפים עוד דקה-שתיים לפיזור אחיד. מעבירים לקופסה, מכסים ומקפיאים.
גיוונים:
• גלידת נוטלה בראוניז מכינים עם נוטלה. מערבבים פנימה כוס קוביות קטנות של בראוניז ומקפיאים.
• גלידת ריבת חלב ושוקולד מכינים עם ריבת חלב. מערבבים פנימה 2/3 כוס שוקולד מריר מגורר ומקפיאים.
• גלידת לוטוס פירורים מכינים עם ממרח לוטוס. מערבבים פנימה 2/3 כוס פירורים של עוגיות לוטוס ומקפיאים.
• גלידת חלבה פקאן סיני מכינים עם ממרח חלבה. מערבבים פנימה 2/3 כוס אגוזי פקאן סיני קצוצים ומקפיאים.