גיוונים
- מוסיפים לכרובית 1/2 כוס גרגרי אפונה מהקפאה.
- מחליפים את אבקת הקארי במחית קארי תאילנדית.
תבנית בגודל 22 ס”מ
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מבשלים כרובית במי מלח רותחים כ-15 דקות עד שרכה אך לא מדי. מסננים ומפרידים לפרחים.
2
טורפים בקערה קרם קוקוס וביצים. מתבלים בקארי, כמון, שום, ג’ינג’ר ומלח.
3
משמנים תבנית במעט חמאה או שמן ומרפדים את תחתיתה בלחם.
4
מסדרים בתבנית את הכרובית ואת פרוסות הלחם שנותרו לסירוגין ומפזרים כוסברה מעל.
5
יוצקים את בלילת הביצים לתבנית ומניחים משקולת, כדי לוודא שכל הלחם ספוג בבלילה. משהים למשך כשעה.
6
מחממים תנור ל-180 מעלות.
7
מוודאים שלפודינג יש מספיק בלילה. אם הוא ספג את כולה, אפשר לתגבר בעוד.
8
אופים 20-15 דקות עד הזהבה. מגישים חם.