בצורה זו הקציצות סופגות את טעמי הטריאקי טוב יותר ונשארות עסיסיות.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב טריאקי
אופן ההכנה
1
מערבבים את חומרי הקציצות ומניחים בצד לרבע שעה.
מכינים טריאקי
2
מביאים את החומרים לרתיחה בקלחת על להבה בינונית. מנמיכים להבה ומבשלים 15-10 דקות או עד שמסמיך. שומרים חם.
מכינים את הקציצות ומגישים
3
יוצרים קציצות פחוסות בקוטר 5 ס“מ.
4
מחממים שכבה דקה של שמן במחבת רחבה ומטגנים את הקציצות על להבה בינונית 2 דקות מכל צד או עד שמשחימות יפה.
5
מוציאים את הקציצות בעזרת מלקחיים, טובלים ברוטב החם ומעבירים לצלחת.