לילה השרייה
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מסננים את התורמוס ממי ההשריה ומבשלים בשפע מים (ללא מלח) כשעה וחצי או עד ריכוך.
2
מניחים את התורמוס המבושל בסיר ומוסיפים את ראשי השומר. יוצקים ציר עוף ומתבלים במלח אטלנטי, פלפל לבן, זעפרן, פרחי שומר (או זרעי שומר), שום ופלפלי סודנייה. מבשלים על להבה נמוכה כֻ־35 דקות או עד שראשי השומר מתרככים.
3
מניחים בכל קערית הגשה 2־3 ראשי שומר, מעט תורמוס וציר, מפזרים מעל מעט כלי כוסברה ומגישים.