החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
מטגנים את השוקיים בסיר חם עם שמן מכל הצדדים עד הזהבה. מוציאים ושומרים בצד.
2
מוסיפים לסיר בצל ומטגנים 8-6 דקות תוך כדי ערבוב עד הזהבה. מוסיפים ג’ינג’ר, שום ותבלינים ומטגנים דקה-שתיים עד שעולה ניחוח.
3
מסדרים את השוקיים על הבצל ומפזרים תמרים. יוצקים ציר או מים ומיץ לימון, מניחים פלפל חריף מעל ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים למחצה ומבשלים 45 דקות. מדי פעם מנענעים בעדינות את הסיר (במידת הצורך אפשר להוסיף מעט ציר או מים רותחים).
4
כשהעוף מוכן, מפזרים פטרוזיליה ומניחים ל-5 דקות לפני ההגשה.
5
מגישים חם על קוסקוס או אורז עם פלחי לימון.