דלג על Banners
Banners
מבצע ליידי ארקוס
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

גולש - מתכון מנצח

Bookmark and Share
אני יודעת, יגידו בלי קמח, עם מלח, בלה בלה בלה, אצלי, זה עובד ככה:

1.200-1.5 ק"ג בשר לגולש (כתף), חתוך לקוביות
2 בצלים חתוכים לקוביות בינוניות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
4 שיני שום כתושות
1 כף קמח (לא חובה)
3 עגבניות טריות ורכות, חתוכות לקוביות קטנות
חופן כוסברה טרייה, קצוצה או פטרוזיליה
4 כפות גדושות רסק עגבניות
פפריקה מתוקה, מעט צ'ילי, או חריף אחר (לא חובה כמובן)
מיץ מחצי לימון
כ-4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים גדול
1 גזר קלוף וחתוך גס (לא חובה)

 

הצטרפו לעמוד של "על השולחן" בפייסבוק


 

ההכנה:
+ בסיר: מחממים שמן. מזהיבים את הבצל והשום. מוסיפים את הפלפלים האדומים, ונותנים להם להנות קצת מהחום בסיר...
+ מוסיפים את נתחי הבשר, ו"סוגרים" (את הבשר, לא הסיר). כלומר, עד שהם הופכים להיות אפרפרים.
+ מוסיפים את הקמח והפפריקה ומערבבים נמרצות.
+ מוסיפים עגבניות ומיץ לימון. מחכים 5 דקות. מוסיפים את רסק העגבניות. מערבבים, מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה.
+ אחרי שמבעבע, מנמיכים את האש ומבשלים כ-40 דקות, עם מכסה סגור. ל-א להוסיף מלח.
+ בינתיים: לקלף תפו"א ולחתוך לקוביות גדולות. אפשר להוסיף גם גזר, אני לא אוהבת. מוסיפים לסיר, מערבבים, כך שיטבעו ברוטב. אל דאגה, בשלב הזה כבר יש מספיק "רוטב", שכן הבשר הוציא מיצים... (אם לא, יש להוסיף מעט מים חמים).
+ להמשיך לבשל לפחות עוד שעה וחצי. להוסיף מלח לקראת סוף הבישול. להוסיף כוסברה/פטרוזיליה, בתום הבישול או לפני ההגשה.
הוסף לספר המתכונים שליהדפסשלח לחבר
מחשבוני המרה
גרם
פאונד
אונקיה
המרות פופולריות
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
קהילת על השולחן
טבעון מתכונים - roiki16, לוח מסעדות, אירועים וסדנאות
מתכונים לחנוכה - roiki16, לוח מסעדות, אירועים וסדנאות
כתבה של האמנית ליאת ישי - עדי רומי, לוח מסעדות, אירועים וסדנאות

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel