דלג על Banners
Banners
מבצע חול
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

לביבות דלעת וקינואה

Bookmark and Share
לביבות דלעת וקינואה (הגדל)
לביבות דלעת וקינואה

ככה אפשר לדעת שהטרנד הבריאותי לא פסח על אגף הלביבות

24 לביבות • 25 דק’ בישול • 15 דק’ הכנה

1 כוס קינואה
500 גרם דלעת חתוכה לקוביות בגודל 3 ס”מ
1 בצל קצוץ
2 כפות שמן שומשום
2 כפות שמן קנולה
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
1/2 צרור בזיליקום קצוץ דק
3 שיני שום קצוצות
1 ביצה
מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט
3 כפות פירורי לחם
2 כפות קמח תופח

+ מחממים תנור ל-180 מעלות.
+ מבשלים קינואה ב-2 כוסות מים כ-25 דקות עד לריכוך. מסננים במידה ויש נוזלים.
+ במקביל אופים קוביות דלעת 20-15 דקות בכלי מכוסה, עד שהן מתרככות. מצננים.
+ מטגנים בצל במחבת טפלון עם כף שמן שומשום וכף שמן קנולה 5-3 דקות או עד להזהבה. שומרים את המחבת להמשך.
+ מעבדים את הדלעת האפויה עם הבצל המטוגן, עשבי תיבול, שום וביצה במעבד מזון עד לקבלת מחית. מעבירים את התערובת לקערה.
+ מוסיפים את הקינואה, תבלינים, פירורי לחם וקמח ומערבבים. מניחים בצד ל-5 דקות.
+ בינתיים מחממים מעט שמן במחבת טפלון (אפשר לרסס בספריי שמן).
+ מלבבים לביבות בעזרת הידיים ומטגנים על אש בינונית כ-4 דקות, עד שהן מזהיבות משני הצדדים. מניחים על נייר סופג.

נמאס מקינואה?
חובבי קינואה מוזמנים ליהנות מהמתכון כמו שהוא. אבל אם המילה קינואה מעבירה אתכם על דעתכם, אתם יכולים להחליף אותה בכמות זהה של אורז או בורגול מבושלים, שייתנו לקציצות אפקט דומה למדי. מחפשים אתגרים? נסו אותן עם דוחן.

 

מתכונים נוספים בכתבה:

לביבות כרישה | לביבות תירס ועוף | פאקורה-טיגוניות ירק מהמטבח ההודי


 

דרג את הכתבהדירוג כתבה לביבות דלעת וקינואה: 3 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
3 מדרגים
הוסף לספר המתכונים שליהדפסשלח לחברהוסף תגובה
מחשבוני המרה
גרם
פאונד
אונקיה
המרות פופולריות
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
קהילת על השולחן
האם בזמן האפייה, אפשר להשאיר ... - ela, פורום האפייה
יו - daniela, לוח מסעדות, אירועים וסדנאות
מר וגברת לי המסעדה המומלצת שלי - shani266, פורום ביקורת מסעדות

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel