דלג על Banners
Banners
סבון של פעם
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

מעקודה

Bookmark and Share
מעקודה (הגדל)
מעקודה

פשטידת ירקות מרוקאית, עשירה בביצים ותבלינים - מנה צמחונית מצוינת, שמזכירה את הפריטטה הספרדית.

סיר או תבנית בקוטר 26 ס"מ | 30 דק' הכנה | 25 דק' אפייה

3 תפוחי אדמה
3 גזרים
3 ביצים קשות חתוכות לקוביות
1 כוס אפונה קפואה מופשרת
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
1/2 כפית פלפל לבן
1/4 כפית אבקת אפייה
1 כפית מלח
1/2 כפית כורכום
מיץ מ-1/2 לימון
8 ביצים טרופות
3 כפות שמן קנולה

 

+ מבשלים תפוחי אדמה וגזרים בסיר עם מים עד לריכוך.
+ מצננים, מקלפים וחותכים לקוביות. מערבבים בקערה עם שאר חומרי הפשטידה, למעט השמן.
+ מחממים תנור ל-180 מעלות.
+ מחממים שמן בסיר שמתאים לתנור או תבנית שיכולה לעמוד על כיריים. יוצקים את התערובת ומתחילים בטיגון, ממש כמו בפריטטה, כ-5 דקות עד שמתחיל להתייצב. מעבירים לתנור.
+ אופים 25 דקות או עד שהמאפה מתייצב ופניו זהובים.

 

עוד מתכונים צמחוניים:

3 דרכים לאפות ירקות בתנור | סלט תפוחי אדמה עם כרישה חלוטה וויניגרט חרדל דיז’ון | דלעת צלויה בחמאת סילאן עם גרעיני דלעת

 

רוצים עוד מתכונים צמחוניים? כנסו לכאן

 

דרג את הכתבהדירוג כתבה מעקודה: 4 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
4 מדרגים
הוסף לספר המתכונים שליהדפסשלח לחברהוסף תגובה
מחשבוני המרה
גרם
פאונד
אונקיה
המרות פופולריות
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
קהילת על השולחן
שאלה בקשר להקצפת שמנת - moti770, פורום האפייה
יש כבר מסעדה אסייתית חדשה! - david86, פורום ביקורת מסעדות
מתכון חצילים - aharonmoran, פורום אוכל ומתכונים

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel