דלג על Banners
Banners
ששת דיגיטלי
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

רוטב נפוליטנה

Bookmark and Share
מבחן הקבלה למסעדה איטלקית הוא הכנת רוטב עגבניות פשוט — מתכון מפתח במטבח השמש. לפניכם הגרסה שלנו. כדאי להכין ממנו כמות יפה בקיץ, כשהעגבניות (תמר ובכלל) במיטבן — ולהקפיא לשימוש מתמשך. הרוטב המתקבל מתאים לפסטות, מרקים, תבשילים ולכל שימוש שעולה על דעתכם.
חשוב: אל תנסו להכין את הרוטב בשיטה המובאת כאן מכמות קטנה של עגבניות, כי הן צריכות להפריש נוזלים בבישול, ובכמות קטנה קיימת סכנת חריכה
חומרים ל-4 ק”ג רוטב:
6 ק”ג עגבניות אדומות בשלות מאוד (עדיף תמר)
3 כפות מלח גס
3 גבעולי בזיליקום
+ מסירים את העוקץ מהעגבניות בעזרת סכין קטן ומניחים אותן בסיר גדול בצפיפות, כדי ליצור סביבה לחה ולמנוע חריכה.
+ מניחים את הסיר על אש נמוכה מאוד ומפזרים מלח גס. מבשלים כשעתיים, או עד שהעגבניות מתרככות ומוצפות בנוזליהן. מוסיפים בזיליקום ומבשלים עוד שעה וחצי.
+ מוציאים את העגבניות מהסיר בעזרת כף מחוררת ומעבירים למולי, שיטחן את העגבניות וגם יפריד את הקליפה והגרעינים.


מתכון לבצק בסיסי ועשיר לפסטה ביתית
דרג את הכתבהדירוג כתבה רוטב נפוליטנה : 0
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
ללא מדרגים
הוסף לספר המתכונים שליהדפסשלח לחברהוסף תגובה
מחשבוני המרה
גרם
פאונד
אונקיה
המרות פופולריות
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
קהילת על השולחן
באמת מסעדה מצוינת - דויד_בר, פורום ביקורת מסעדות
נשמע קצת מסוכן.. - דויד_בר, לוח מוצרים חדשים
למבינים לגבי מכונות אוטומטיות - elivardi, לוח מוצרים חדשים

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel