דלג על Banners
Banners
חול 2
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

רוטב נפוליטנה

Bookmark and Share
מבחן הקבלה למסעדה איטלקית הוא הכנת רוטב עגבניות פשוט — מתכון מפתח במטבח השמש. לפניכם הגרסה שלנו. כדאי להכין ממנו כמות יפה בקיץ, כשהעגבניות (תמר ובכלל) במיטבן — ולהקפיא לשימוש מתמשך. הרוטב המתקבל מתאים לפסטות, מרקים, תבשילים ולכל שימוש שעולה על דעתכם.
חשוב: אל תנסו להכין את הרוטב בשיטה המובאת כאן מכמות קטנה של עגבניות, כי הן צריכות להפריש נוזלים בבישול, ובכמות קטנה קיימת סכנת חריכה
חומרים ל-4 ק”ג רוטב:
6 ק”ג עגבניות אדומות בשלות מאוד (עדיף תמר)
3 כפות מלח גס
3 גבעולי בזיליקום
+ מסירים את העוקץ מהעגבניות בעזרת סכין קטן ומניחים אותן בסיר גדול בצפיפות, כדי ליצור סביבה לחה ולמנוע חריכה.
+ מניחים את הסיר על אש נמוכה מאוד ומפזרים מלח גס. מבשלים כשעתיים, או עד שהעגבניות מתרככות ומוצפות בנוזליהן. מוסיפים בזיליקום ומבשלים עוד שעה וחצי.
+ מוציאים את העגבניות מהסיר בעזרת כף מחוררת ומעבירים למולי, שיטחן את העגבניות וגם יפריד את הקליפה והגרעינים.


מתכון לבצק בסיסי ועשיר לפסטה ביתית
 
 
דרג את הכתבהדירוג כתבה רוטב נפוליטנה : 0
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
ללא מדרגים
הוסף לספר המתכונים שליהדפסשלח לחברהוסף תגובה
מחשבוני המרה
גרם
פאונד
אונקיה
המרות פופולריות
קהילת על השולחן
מגשי אירוח - simon@actvtec.co.il, פורום אוכל ומתכונים
תודה רבה על המדריך - עדי רומי, פורום אכילה נכונה
קפה קפה חיפה (המושבה ... - אוהד, פורום ביקורת מסעדות

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel