דלג על Banners
Banners
אוצר מאכלי העדות דיגיטלי
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

רביולי בטטה בקרמל סויה

Bookmark and Share

 

לבצק הרביולי:
4 בטטות בינוניות, קלופות וחתוכות לקוביות
1 ק"ג קמח
2 ביצים שלמות
1 כף חומץ
2 כפות שמן זית
1 כפית מלח
למלית:
300 גרם כבד אווז, חתוך לפרוסות
לרוטב:
250 מ"ל רוטב טריאקי
100 גרם חמאה מומסת
להגשה:
גבינת פרמזן, מגוררת
+ בסיר עם מים מבשלים את קוביות הבטטה, עד שהן רכות. מסננים היטב ומרסקים למחית.
+ בקערה מערבבים 750 גרם קמח עם מחית הבטטות, ביצים, חומץ, שמן זית ומלח. מעבדים עד שמקבלים בצק גמיש ולא רטוב (מוסיפים קמח לפי הצורך).
+ במכונת פסטה ביתית מרדדים את הבצק לעלים בעובי 6 מ"מ.
+ מכינים את הרביולי: מטגנים את כבד האווז למידת צלייה מדיום. מניחים עלה בצק על משטח עבודה, שמים במרכזו פרוסה של כבד האווז ומכסים עם עלה בצק נוסף. מצמידים וסוגרים את הקצוות.
+ בסיר עם מים רותחים ומלח מבשלים את הרביולי כ-3 דקות, עד שהם צפים.
+ מכינים את הרוטב: מוסיפים לרוטב הטריאקי המוכן את החמאה מומסת ומערבבים.
+ מסננים את הרביולי ומסדרים בצלחת הגשה. יוצקים את הרוטב ומפזרים גבינת פרמזן.
דרג את הכתבהדירוג כתבה רביולי בטטה בקרמל סויה: 0
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
ללא מדרגים
הוסף לספר המתכונים שליהדפסשלח לחברהוסף תגובה
מחשבוני המרה
גרם
פאונד
אונקיה
המרות פופולריות
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
קהילת על השולחן
מסעדה ירושלמית, עממית שתכניס ... - benyak, פורום ביקורת מסעדות
מסעדות מומלצות ברוטשילד - dafnawe, פורום ביקורת מסעדות
מסעדת גרקו (מסעדה ... - תמי, פורום ביקורת מסעדות

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel