דלג על Banners
Banners
סבון של פעם
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

כתבות מתכונים

פישטמזו

פישטמזו (או ראגו של לומבו)

תבשיל בשר שרק הכורדים מכירים
חזה עוף מתכון

חזה עוף איטלקי בחרדל, עשבי תיבול ויין לבן

נתח עוף עסיסי שצולים על הגריל
תבשיל טלה וירקות

תבשיל טלה וירקות

ארוחה טריפוליטאית בגרסת הלייט
מחית פלפלים

מחית פלפלים

מבשלים למזווה ואז משתמשים במגוון מאכלים
כך תכינו דג בשליקה קרה

כך תכינו דג בשליקה קרה

טכניקה לטיפול בדגים ששווה לאמץ
פסטה עם בוטרגה, קליפת לימון וצ'ילי

פסטה עם בוטרגה, קליפת לימון וצ'ילי

מבשלים רק את הפסטה!
אימאם באילדי ברוטב יוגורט-טחינה

אימאם באילדי ברוטב יוגורט-טחינה

מנה טורקית קלאסית של חציל ממולא בירקות
שקשוקה חצילים וגבינה טבעונית

שקשוקה חצילים וגבינה טבעונית

בלי ביצים ועם "גבינה" שנמסה אל תוך הרוטב
כך תכינו קרם תירס

כך תכינו קרם תירס

טיפ של גדי בור, הסו-שף של "כתית"
סיגרים במילוי מנגולד, יוגורט ופטה

סיגרים במילוי מנגולד, יוגורט ופטה

היוגורט נותן מגע של חמיצות נעימה למלית
פיצה עם פטריות

פיצה עם פטריות, אספרגוס ובצלצלים

צפו להפתעה בזכות צנצנת קטנה ותמימה של בצל צלוי
פפרדלה עם ירקות בגריל ובוראטה

פפרדלה עם ירקות בגריל ובוראטה

ליבה של הגבינה עוטף את המנה בטעם עשיר וחלבי
לזניה מפורקת במחבת

לזניה מפורקת במחבת

עם תרד, שינקן מעושן, עגבניות וגבינת פרובולונה
סלט פסטה "מזווה"

סלט פסטה "מזווה"

עם אנשובי, עגבניות מיובשות, קלמטה וצלפים
סלסה קרודה

הסלסה קרודה שלי

את רוטב הסלסה מכינים מעגבניות בשלות ועסיסיות
חריימה לוקוס של "צפון אברקסס"

חריימה לוקוס של "צפון אברקסס"

אייל שני: "הרמוניה מנחמת של עונג וסבל"
קובנה של "מזללה"

קובנה של "מזללה"

הבריוש התימני שהפך ללהיט
כך תכינו "מרק עגבניות" צלול

כך תכינו "מרק עגבניות" צלול

טיפ של אלי שטיין, הסו-שף של "טאיזו"
בורקס סרטנים של "בסטה"

בורקס סרטנים של "בסטה"

בורקס מהמטבח הישראלי - מודל 2014
טליוליני כמהין של "פרונטו"

טליוליני כמהין של "פרונטו"

אל תתנו למראה הצנוע של המנה להטעות אתכם
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
קהילת על השולחן
בלוגים
פורומים – הודעות אחרונות
כן, נהדר שם - idanmpr, פורום ביקורת מסעדות
שאלה בקשר להקצפת שמנת - moti770, פורום האפייה
יש כבר מסעדה אסייתית חדשה! - david86, פורום ביקורת מסעדות
מתכוני גולשים

דלג על Banners
Banners
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel