דלג על Banners
Banners
טחנות ישראליות
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

עלי סלק, מנגולד
Bookmark and Share

את עלי סלק הבר הרחבים והחמצמצים ניתן למצוא בחלקים רבים של הארץ, ולטפל בהם כפי שמטפלים במנגולד (בן משפחתו המתורבת). כלומר לבשל, לאדות, להשתמש כמילוי לפשטידות וכיסנים וגם ככלי קיבול בפני עצמם - ולייצר ממולאים עם טעם חדש.
להשיג בטבע, בשווקים של ישובים ערביים ובכל סופר.

בחאלי מנגולד
עלי מנגולד ממולאים בשר ברוטב לימון
קדירת עלי סלק


ג'ורסענה
דרדר
גרגיר הנחלים
חוביזה
חומעה
חרדל
כובע הנזיר
סלרי
סרפד
רשאד, רוקט או ארוגולה
עולש בר
עלי סלק
עכוב
ריג'לה
שן הארי
תרד בר

הדפסשלח לחברהוסף תגובה

מדריכים נוספים

דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
דלג על מבזקים
מבזקים

מבזקים

עצור
"ששת העוזר שלך במטבח" עכשיו במהדורה דיגיטלית
רב המכר הגדול בסמארטפון או בטאבלט שלכם!
לומדים לצלם אוכל
סדנת צילום עם לימור תירוש
הדור הבא של כוכבי המטבח בישראל
פרויקט מיוחד בשיתוף יקב רמת הגולן
חדש באתר "על השולחן"
כל המתכונים הטבעוניים במקום אחד
לא מוקדם מדי להתכונן לחג
כל המתכונים לראש השנה בעמוד אחד
קהילת על השולחן
בלוגים
פורומים – הודעות אחרונות
יש באינטרנט כמה וכמה מתכונים - דויד_בר, פורום עוגות מעוצבות
תודה רבה על האתר.. - דויד_בר, פורום אוכל ומתכונים
לא מכיר את החברה - דויד_בר, פורום אוכל ומתכונים
מתכוני גולשים

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel