דלג על Banners
Banners
מבצע חול
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

גיליונות "על השולחן"

גיליון ראש השנה

גיליון 283, ספטמבר 2014: גיליון ראש השנה - עכשיו גם במהדורה דיגיטלית

מהמשקה של לפני הארוחה ועד לקינוח מתוק מדבש, דאגנו שארוחת ראש השנה שלכם תהיה עשירה, צבעונית וטעימה.
לראשונה: גיליון החג "על השולחן" גם במהדורה דיגיטלית לסמארטפונים וטאבלטים במחיר מוזל!
מתכוני קיץ

גיליון 282, אוגוסט 2014: ממתיקים את הקיץ

מנה מרוכזת ומקררת של מתיקות ואופטימיות: גלידה ביתית, קונסומה פירות קר, ג'לי לילדים גדולים ועוד
מחיר שוק: 39.00 ש"ח
מחיר מבצע: 29.00 ש"ח
החיסכון שלך: 26%
מתכוני מסעדות

גיליון 281, יולי 2014: המבוקשים

מתכוני המסעדות המבוקשים ביותר!
מחיר שוק: 39.00 ש"ח
מחיר מבצע: 39.00 ש"ח
החיסכון שלך: 0%
גיליון 280, יוני 2014: אוכלים בחוץ

גיליון 280, יוני 2014: אוכלים בחוץ

לפני בוא החום הגדול, חוגגים את מזג האוויר הנפלא בארוחות בחוץ: ברביקיו אמריקאי, מסיבת יום הולדת בפארק, משתה איטלקי על הדשא ועוד
מחיר שוק: 39.00 ש"ח
מחיר מבצע: 39.00 ש"ח
החיסכון שלך: 0%
גיליון 279, מאי 2014: הבאנו ביכורים!

גיליון 279, מאי 2014: הבאנו ביכורים!

דור העתיד של השפים בישראל, קינוחי הגבינות של הקונדיטוריות הטובות בעיר, מסע בין מאפי גבינה אתניים ועוד הפתעות לחג הביכורים
מחיר שוק: 39.00 ש"ח
מחיר מבצע: 25.00 ש"ח
החיסכון שלך: 36%
גיליון פסח

גיליון 278, אפריל 2014: 100 מתכוני פסח

מחיר שוק: 39.00 ש"ח
מחיר מבצע: 25.00 ש"ח
החיסכון שלך: 36%
גיליון 277, מרץ 2014: אופים עם שמרים

גיליון 277, מרץ 2014: אופים עם שמרים

גיליון מרץ 2014 אפייה עם שמרים - עוגות שמרים אהובות בגרסאות חדשות, מאפה בוקר תימני סודי שתתאהבו בו והפיצה הכי טובה שתאכלו - היא זאת שתכינו בעצמכם
מחיר שוק: 39.00 ש"ח
מחיר מבצע: 25.00 ש"ח
החיסכון שלך: 36%
גיליון 276, פברואר 2014: מבשלים מזכרון

גיליון 276, פברואר 2014: מבשלים מזכרון

גיליון פברואר 2014 חוזר למטבחי הסבתות - לטעמים הנשכחים, לחוויות הילדות ולארוחות המשפחתיות המסורתיות. כל אלה קיבלו זריקת נעורים, לבשו צורות רעננות ושולבו בטעמים עדכניים להיסטוריה המפוארת שלהם.
מחיר שוק: 39.00 ש"ח
מחיר מבצע: 25.00 ש"ח
החיסכון שלך: 36%
הגיליון הצרפתי של על השולחן
הגיליון הצרפתי של על השולחן

גיליון 275, ינואר 2014: המטבח הצרפתי חוזר

בגיליון החדש של "על השולחן" ניקח אתכם למסע אל המטבח שכל חובב אוכל חייב להכיר: נרענן את הקלאסיקות של הביסטרו הצרפתי; נעניק טיפול צרפתי ועדין לירקות; נלמד איך אופים עוגיות צרפתיות מושלמות ונשלב בהן תוספות מלאות טעם ונצייד אתכם בפנקס כתובות לעיר האורות.
מחיר שוק: 39.00 ש"ח
מחיר מבצע: 25.00 ש"ח
החיסכון שלך: 36%
גיליון סיכום שנה
גיליון סיכום שנה

גיליון 274, דצמבר 2013: גיליון המסעדות השנתי

מחיר שוק: 39.00 ש"ח
מחיר מבצע: 25.00 ש"ח
החיסכון שלך: 36%
גיליון 273, נובמבר 2013: גיליון הדגים

גיליון 273, נובמבר 2013: גיליון הדגים

גיליון נובמבר שלנו מוקדש לחובבי הדגים המחפשים אתגרים חדשים, לאלו שמשתוקקים להכין פירות ים בבית ולכל מי שרוצה להפליג אל מעבר לחריימה הקבוע ולא יודע איך.
לא תמצאו כאן דגים אקזוטיים שכדי להשיג אותם צריך פרוטקציות אצל הדייג וגם לא מנות רושם עם הרבה עצמות ומעט בשר - אלא מדריך מקיף לקניית הדגים הזמינים בארץ, פסטות עם פירות ים שכל אחד יכול להכין ובעיקר - עשרות דרכים חדשות, טעימות ולא מאיימות להכניס את הדגים אליכם למטבח.
מחיר שוק: 39.00 ש"ח
מחיר מבצע: 25.00 ש"ח
החיסכון שלך: 36%
גליון 272, אוקטובר 2013: גליון הבריאות

גליון 272, אוקטובר 2013: גליון הבריאות

בגיליון הבריאות שלנו שמנו במרכז את חומרי הגלם שעושים לנו טוב, אבל בלי לוותר על הטעם אפילו במילימטר. קמח מלא, תמרים, שקדים, שעועית מאש ואורז מלא לסוגיו - לכולם יש פוטנציאל קולינרי אינסופי, שרק מחכה שתגלו אותו.
מחיר שוק: 39.00 ש"ח
מחיר מבצע: 25.00 ש"ח
החיסכון שלך: 36%
גיליון 271, ספטמבר 2013: ספר הבישול שלכם לחגים

גיליון 271, ספטמבר 2013: ספר הבישול שלכם לחגים

קובי בנדלק ועופר אלמליח השפים המוכשרים של "זופה" ו"סנדוויץ'" פותחים שולחן שכולו מנות ראשונות חגיגיות, אלרן גולדשטיין מלך הרוסטביף מלמד להכין את הנתח המושלם לארוחת החג ומציע מה לעשות איתו למחרת, תומר ניב השף של "המטבח של רמה" מבשל ארוחת ראש השנה אלגנטית על טהרת התוצרת המקומית והעונתית, יונית נפתלי קו-אל עורכת המשנה של המגזין מתחברת לשורשים שלה ומתחקה אחר העוגה הסודית של יהודי הונגריה
מחיר שוק: 39.00 ש"ח
מחיר מבצע: 25.00 ש"ח
החיסכון שלך: 36%
גיליון 270, גיליון ראש השנה, אוגוסט 2013

גיליון 270, גיליון ראש השנה, אוגוסט 2013

הגיליון הזה יוצא לאור חודש לפני שנוחתת עלינו עונת האירוח. רבים מכם ודאי שואלים את עצמם מה לבשל, את מי להזמין ואיך לעזאזל להושיב 30 איש ליד השולחן בסלון.
העצה שלנו" היו נאמנים לעצמכם ונסו ליהנות; כי אם המארחים נהנים, גם לאורחים יותר כיף.
מחיר שוק: 39.00 ש"ח
מחיר מבצע: 25.00 ש"ח
החיסכון שלך: 36%

גיליון 269, גיליון רמת הגולן, יולי 2013

הפעם אנחנו מבקשים להיות מורי הדרך שלכם לחקלאות ולקולינריה של הגולן. ניקח אתכם לטיול בין יקבי הבוטיק ואומני האוכל המקומיים; נארח אתכם לארוחה עם אשפי הבשר המקומיים; נבשל עם דובדבנים, הפרי המזוהה ביותר עם הגולן; וגם נחגוג יום הולדת 30 ליקב רמת הגולן, חלוץ מהפכת היין הישראלית
מחיר שוק: 39.00 ש"ח
מחיר מבצע: 25.00 ש"ח
החיסכון שלך: 36%
גיליון 268, גיליון הרטבים, יוני 2013

גיליון 268, גיליון הרטבים, יוני 2013

על פסטה, בסלט, על נתח בשר או אפילו על עוגה - כמעט שום מנה לא תהיה מושלמת בלי רוטב. אי אפשר להפריז בחשיבותו של רוטב מוצלח ובחלק מהמסעדות יש שף האמון באופן בלעדי על הכנת רטבים.
לכן, הגיליון הקרוב שלנו הוא ספר בישול קטן שכולו רטבים: שרופים ומתוקים, קלאסיים ומשודרגים, מהגארום הרומאי ועד הקצף המולקולרי - כדאי שתכירו מקרוב כל אחד ואחד מכוכבי גיליון הרטבים שלנו:

* רטבים שרופים – מה קורה לחצילים, פלפלים, עגבניות, שום, תפוחי אדמה וחמאה כששורפים אותם ואיזה סוג של רטבים אפשר להפיק מהם?

* רוטבי פטנט – קצרים, מהירים, ואלמותיים

* מסע בעקבות הרוטב – כתבת קריאה על ההיסטוריה של הרוטב – מהגארום הרומאי עד הקצף המולקולרי

* בית הספר לרוטב – שלוש כתבות, כל אחת מלמדת כיצד מכינים רוטב מהתחלה – ויניגרט, איולי וקרמל. ואז ממשיכה למתכוני המשך, גיוונים, ומציעה שימושים ורעיונות לכל רוטב.
מחיר שוק: 39.00 ש"ח
מחיר מבצע: 25.00 ש"ח
החיסכון שלך: 36%
גיליון 267, גיליון שבועות, מאי 2013

גיליון 267, גיליון שבועות, מאי 2013

לא חייבים לחכות לשבועות כדי ליהנות מגבינות משובחות, יין לבן וצונן, פשטידות עסיסיות וארוחות חלביות אנינות. הנה טעימה קצרה ממה שמצפה לכם בגיליון מאי של על השולחן:
* "הכי הכי" - השפים המובילים בוחרים את הגבינות שהם הכי אוהבים ומציעים דרכים יצירתיות לשלב אותן במטבח
* תום פרנץ (המסטר שף החדש של ישראל) מכין ארוחת חג עם שיק אירופאי
* אורנה ואלה מגדירות מחדש את גבולות הגזרה של הפשטידה ומציעות מאפים מעודנים מסופלה ועד ספורמטו האיטלקית
* מיכל מוזס מציעה פרשנות אישית ל-10 עוגות גבינה קלאסיות
* אבירם כץ חושף את היקב הראשון (והיחיד) בישראל שעושה רק יין לבן
* נירית ידין מדווחת על טרנד הגבינות שנולדו מהשמש
מחיר שוק: 39.00 ש"ח
מחיר מבצע: 25.00 ש"ח
החיסכון שלך: 36%
גיליון 266, גיליון הדרום, אפריל 2013

גיליון 266, גיליון הדרום, אפריל 2013

* שפים בעיר קטנה: הם פועלים בקהילות של שומרי כשרות אבל לא מוותרים על פירות ים ואפילו חזיר וגם נלחמים להגיש סביצ'ה למי שעבורם דג הוא שלב בדרך לחריימה. יעל כלב מציצה למטבחים של חמישה שפים מוכשרים, אמיצים וחדורי אמביציה מאשדוד, באר שבע ושדרות.
* מלך הלבבות: חלק לא מבוטל מן המרבדים הירוקים שתראו כשתסתובבו בחבל לכיש בימים אלה הוא שדות של ארטישוק. נועם יעקבא, מגדל ארטישוקים מניר בנים, מלמד איך מפלסים דרך לליבו של הקוץ האצילי ומיכל מוזס מכינה ממנו פריקסה, ממלאת אותו בדג, משדכת לקממבר ומחביאה אותו בתוך בורקס.
* ימים בשמש: יונית נפתלי קו-אל ומיכל סופר זמרני יצאו לשיטוט עצל בין צומת מסמיה לקרית גת ומצאו פונדק דרכים עם מורשת קרב, קונדיטוריה שפרחה בלב גינה, מבשלת בירה מדברית, תיבת אוצרות הודית ועוד תגליות - פחות משעה נסיעה מגוש דן.
* עיר נמל: בליל שפות ומטבחים, תנופת בנייה והמון דגים. מיכל סופר זמרני טועמת תבשיל מוח ממרוקו, פריקסה מתוניס, טקמאלי מאתיופיה ועוגות ויטרינה מצרפת ומגיעה למסקנה ששלום עולמי הוא במרחק טעימה.
* בשבחי האיטיות: ריח ים, חולות זהובים ואנשים שבאמת שמחים שבאת לבקר. יונית נפתלי קו-אל נוסעת לאשקלון ולוקחת את הזמן ליהנות מקוקלות, צ'יבוריקי, סלמון כבוש מעודן ובירה מקציפה.
* אחוות הבשור: בחבל אשכול יש הרבה יותר גוונים מצבע אדום: מיכל סופר זמרני מצאה שם עוגיות סבתא מושלמות, תבשילים ברזילאיים, תותים מעופפים ולימונים ננסיים, אבל יותר מכל שבו אותה סיפורים של פרגון וחברות אמיצה.
* גרילה קולינרית : לבתי האוכל הסינתטיים במרכזי הקניות הענקיים של באר שבע יש אלטרנטיבה: אילן זיגדון מוליך את יונית נפתלי קו-אל בין סמטאות העיר ומגלה לה אופים ובשלנים ותיקים שעובדים בלי קיצורי דרך ויזמי אוכל צעירים שמחברים בין אוכל לאומנות.
* הנגב הוא חלום: אולי זה האוויר הצלול או המים המליחים ואולי הניתוק מהבל ההבלים של הציביליזציה. אחרי יומיים ברמת הנגב יעל כלב משוכנעת שליינות, לירקות ואפילו ללחמים שמגיעים משם יש טעם אחר.
* מתלבש על הדרום: גיא פרץ נולד לתוך העשייה הקולינרית ולרגע לא חשב לעזוב אותה. הוא פענח את הד.נ.א של הסועד הדרומי ופיתח גישה מרעננת למסעדנות מלונאית. השף הכי עסוק בארץ לוקח את אילן גור לסיבוב בממלכתו.
מחיר שוק: 39.00 ש"ח
מחיר מבצע: 25.00 ש"ח
החיסכון שלך: 36%
גיליון 265, פסח, מרץ 2013

גיליון 265, פסח, מרץ 2013

פסח במנות קטנות: יוסי שיטרית מפרק את החומרים מהם עשוי החג
אצלנו באלג'יר: מתכונים לפסח מהמטבח האלג'יראי
מסודרות: סעודת ליל סדר קלילה ואלגנטית, בלי בשר ובלי עבודות פרך
סיירת שקד, קוקוס ושוקולד: נבחרת עילית של עוגות נטולות קמח ומלאות דמיון
שותים. ערכת הצטיידות לחג: בקבוקים ישראליים ומיובאים, שיסדרו את החג לשמרנים ולהרפתקנים
מחיר שוק: 39.00 ש"ח
מחיר מבצע: 25.00 ש"ח
החיסכון שלך: 36%
גיליון 264, גיליון האפייה החדש, פברואר 2013

גיליון 264, גיליון האפייה החדש, פברואר 2013

דרך מהפכנית להכין מאפי שמרים כמו בקונדיטוריה צרפתית, עוגות פטנט של הקונדיטורים הטובים בארץ ואיך מכינים מבסיס אחד 10 עוגות מרהיבות וטעימות.
זאת ועוד סודות אפייה יחשפו בגיליון האפייה החדש!
מחיר שוק: 39.00 ש"ח
מחיר מבצע: 25.00 ש"ח
החיסכון שלך: 36%
גיליון האפייה החדש
גיליון 263, 100 מתכוני חורף, ינואר 2013

גיליון 263, 100 מתכוני חורף, ינואר 2013

סיר פיתוי: תבשילים שימסו גם את הקר שבלבבות
מלאכים במטבח: גואלים את הירק הכי כשרוני במטבח מתדמית מזון העניים
נזידים שראו עולם: בין עיראק לשבדיה, תאילנד ותל אביב
מתנות מהתנור: מנות אחרונות ביתיות וחמות, שיעטפו אתכם בנעימות
סרדיניה סוגרת מרפסת: משתה דרום איטלקי
מחיר שוק: 39.00 ש"ח
מחיר מבצע: 25.00 ש"ח
החיסכון שלך: 36%
גיליון 262, מהפכת האוכל הישראלי שלב 2, דצמבר 2012

גיליון 262, מהפכת האוכל הישראלי שלב 2, דצמבר 2012

ילדי המהפכה: הדור השני למהפכה הקולינרית תופס את מרכז הזירה
הושט היד וגע בם: 14 דוגמאות לחומרי גלם ששינו את חיינו במטבח
הפייסבוק מת, יחי האינסטגרם: השפים הישראלים מבשלים ורצים לצלם לחבר'ה
פרוייקט מיוחד - מטבח נשמה: הדור החדש של השפים שואב ממסורות מקומיות ותמיד זוכר את סבתא
המתוקים חוזרים הביתה: כנאפה כמו של חיים כהן או טירמיסו כמו של רועי סופר
הן היו שם קודם:אורנה אגמון ואלה שיין, המאמות הכי מגניבות של המסעדנות התל אביבית, חוגגות עשרים
מחיר שוק: 39.00 ש"ח
מחיר מבצע: 25.00 ש"ח
החיסכון שלך: 36%
גיליון 261, גיליון השוקולד הגדול, נובמבר 2012

גיליון 261, גיליון השוקולד הגדול, נובמבר 2012

האחת שלי: גמר אליפות עוגות השוקולד של "על השולחן"
ימי המילקי והקרמבו: עוגות וקינוחים בהשראת ממתקי ילדות
כדורים למכורים: כל כך קל להכין טראפלס בבית!
אלופות השוקולד: 4 בלוגריות מובילות מציגות את עוגות השוקולד האהובות עליהן
מחיר שוק: 39.00 ש"ח
מחיר מבצע: 25.00 ש"ח
החיסכון שלך: 36%
גיליון 260, גיליון ללא גלוטן, אוקטובר 2012

גיליון 260, גיליון ללא גלוטן, אוקטובר 2012

מדריך: דברים שחשוב לדעת על תזונה נטולת גלוטן
קוקטייל: כריכונים, פטיפורים, פוקאצ'ות ופיצות
אטריות: מתכונים מהמזרח הרחוק (והקרוב) עם אטריות שעועית, אורז, תפו"א וכוסמת
מתוקים: עוגות וקינוחים מפתים מהקונדיטוריה של "טוטו"
על השולחן משיק: מועדון שמן הזית הישראלי
מחיר שוק: 39.00 ש"ח
מחיר מבצע: 25.00 ש"ח
החיסכון שלך: 36%
גיליון 259, גיליון ראש השנה, ספטמבר 2012

גיליון 259, גיליון ראש השנה, ספטמבר 2012

ארוחה: עושים חג אצל "ברטי" בבוסתן
קרפיון: יש חיים אחרי הגפילטע
סילאן: מתוק, שחום ומצוין עם בשר
חבושים: מהמנה הראשונה ועד הקינוח
חלת חג: צעד אחר צעד
מחיר שוק: 39.00 ש"ח
מחיר מבצע: 25.00 ש"ח
החיסכון שלך: 36%
גיליון 258, גיליון הסנדוויצ'ים הגדול, אוגוסט 2012

גיליון 258, גיליון הסנדוויצ'ים הגדול, אוגוסט 2012

כריך, המדריך
טאקוס על הגג
מייד אין אסיה
תכשיטי סנדוויץ'
הצד המתוק של הכריך
מחיר שוק: 39.00 ש"ח
מחיר מבצע: 25.00 ש"ח
החיסכון שלך: 36%
גיליון 257, 100 מתכוני קיץ, יולי 2012

גיליון 257, 100 מתכוני קיץ, יולי 2012

מרקררררר
ממתקים מן הים
מרוקיץ
מתוקים בריבוע
עונת המיקסולוגים
מחיר שוק: 39.00 ש"ח
מחיר מבצע: 25.00 ש"ח
החיסכון שלך: 36%
גיליון 256, איטליה זה כאן, יוני 2012

גיליון 256, איטליה זה כאן, יוני 2012

10 מנות הפסטה הטובות בתל אביב
צעירה לנצח - עושים כבוד לפרונטו
המזווה האיטלקי החדש
מתוקים לאורך המגף
מחיר שוק: 39.00 ש"ח
מחיר מבצע: 25.00 ש"ח
החיסכון שלך: 36%
גיליון 255: שבועות, מאי 2012

גיליון 255: שבועות, מאי 2012

קוקטייל בעשר אצבעות
הממלכה הכחולה
השמנה הגדולה
מסיבת גבינות ו... בירה
מחיר שוק: 39.00 ש"ח
מחיר מבצע: 25.00 ש"ח
החיסכון שלך: 36%
גיליון 254, החגיגה הגדולה! אפריל 2012

גיליון 254, החגיגה הגדולה! אפריל 2012

חוגגים פסח עם אסף גרניט
חוגגים עצמאות עם עומר מילר
חוגגים את האביב עם שפע ירוקים
הרפתקת החלבה הגדולה!
מחיר שוק: 39.00 ש"ח
מחיר מבצע: 25.00 ש"ח
החיסכון שלך: 36%
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
קהילת על השולחן
מסעדת השף חיים כהן - oferaharon, פורום ביקורת מסעדות
תשובה - nandro, פורום אוכל ומתכונים
כיריים גז - שאלה - shiri_or, פורום אוכל ומתכונים

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel