דלג על Banners
Banners
אוצר מאכלי העדות דיגיטלי
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על סקר
סקר

סקר

אחרי החגים כבר פה. חזרתם לבשל בריא?
 
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

בלוגים

בבלוגים של "על השולחן" אנו מארחים כותבים שונים בתחומים המגוונים של הגסטרונומיה: בישול, אפייה, יין, משקאות, מסעדות, ועוד. 

 

בלוגים פעילים באתר: על קצה הלשון | יעל ישראל אוהבת לבשל | צלחת טבעונית | מתכוני אבא - בישול צמחוני | על העולם הקולינארי של תל אביבית נמרצת | תובנות בתבניות | אוכל ומחשבה

איך יודעים מתי עלתה הודעה חדשה בבלוג?
הוסיפו את כתובת המייל שלכם באיזור "קבל הודעה על עדכונים בבלוג" המופיע בדף הראשי של כל בלוג (בצד שמאל למעלה) ותקבלו הודעה ישירות לתיבת הדוא"ל שלכם, כאשר עלה פוסט חדש באותו הבלוג. נשמח לקבל פניות להקמת בלוגים חדשים. פנו אלינו במיילעוד פרטים על הבלוגים

מסעדת האנוי - בעיקר למען הבאן-מי

מסעדת האנוי - בעיקר למען הבאן-מי

9/9/2014
מתוך הבלוג יעל ישראל עושה אוכל של יעל ישראל
אוף, תענונות החזיר הצלוי. לא לוותר על מסעדת "האנוי". שווה להזמין מקום.
09/09/2014 14:42:21 | 997 צפיות | 0 תגובות

ספלנדיד טריט - גועל של מוצר

9/9/2014
מתוך הבלוג יעל ישראל עושה אוכל של יעל ישראל
השוקולד החדש של שטראוס גרופ מתגלה כבושה וחרפה.
09/09/2014 14:14:41 | 860 צפיות | 0 תגובות
פוטו, מנה אפריקאית - גירסה שניה

פוטו, מנה אפריקאית - גירסה שניה

28/6/2014
מתוך הבלוג מתכוני אבא - בישול טבעוני של abaveg
מנה חברתית-פוליטית טעימה מאוד. ברחבי אפריקה, הרבה מהמאכלים, מבוססים על דגן מבושל, ורוטב מתובל עם ירקות. יש מקומות שהמנה נקראת foutou או foofoo ובארצות דוברות צרפתית קוראים לה אפילו קוסקוס. הדגן יכול לבוא בצורת כדורים או דייסה סמיכה. שילוב הטעמים של דגן, ירקות ופירות, הוא שעושה את המנה למיוחדת.
הבאתי מתכון דומה בעבר, כאן אלו כתיתות אפויות. הדגן הוא דוחן זהוב בתוספת בטטה.
המנה מורכבת ממצע של עלים, כתיתות ורוטב אדום. את שלושת המרכיבים מכינים מראש ולחוד. המתכון מותאם למצרכים שאפשר להשיג בארץ. מי שרוצה יכול להוסיף לרוטב חריפות או להגיש בתוספת רוטב חריף בצד.
28/06/2014 11:06:24 | 1928 צפיות | 0 תגובות
טאיזו - עדיין שווה מאוד שנה אחרי הפתיחה.

טאיזו - עדיין שווה מאוד שנה אחרי הפתיחה.

26/6/2014
מתוך הבלוג יעל ישראל עושה אוכל של יעל ישראל
"טאיזו" עדיין תופסת אותך בפה שנה אחרי הפתיחה. שווה מאוד, אבל לוותר על הקינוחים.
26/06/2014 10:29:42 | 1552 צפיות | 1 תגובות
אתם ממש לא נומרו "אונו"

אתם ממש לא נומרו "אונו"

15/6/2014
מתוך הבלוג יעל ישראל עושה אוכל של יעל ישראל
מסעדת אונו, שהומלצה חמות על ידי ניב גלבוע, התגלתה כמקום מרופט ולא טעים בעליל.
15/06/2014 10:37:29 | 1538 צפיות | 1 תגובות
לזניה טבעונית לשבועות

לזניה טבעונית לשבועות

31/5/2014
מתוך הבלוג מתכוני אבא - בישול טבעוני של abaveg
מטבעה, לזניה היא מאפה המסודר בשכבות ומשלב עלי פאסטה, רטבים וירקות. אני מביא מתכון שמקרב את הלזניה הזו לחג השבועות. נשתמש בגבינה צמחית עשויה בעיקר מאגוזים. אגוזים הם לא במבצע לקראת החג ולכן לצערי עלות המרכיבים לא זולה.
31/05/2014 10:46:59 | 1429 צפיות | 0 תגובות
כתיתות שעועית בסגנון הודי

כתיתות שעועית בסגנון הודי

8/5/2014
מתוך הבלוג מתכוני אבא - בישול טבעוני של abaveg
ראיתי לאחרונה שני סרטים על אוכל הודי. הראשון הוא של שני הבעלים של מסעדת 24 רופי, שניסו להתחקות אחרי הסוד של האוכל ההודי ומצאו משהו שמעבר לו. השני הוא Lunch Box שגם בו דרך סוד האוכל, כמעט ונמצא הפתרון המקווה.
הבישול ההודי הוא כר פתוח לצמחונים וטבעונים. אני מביא מתכון של כתיתות שעועית בתיבול מסורתי. אם רוצים אפשר לקרוא לזה ווג'יבורגר או קאבב.
08/05/2014 06:56:49 | 1979 צפיות | 0 תגובות
זהירות, מסעדת ברלוסקוני!

זהירות, מסעדת ברלוסקוני!

29/4/2014
מתוך הבלוג יעל ישראל עושה אוכל של יעל ישראל
זוועה חיה המסעדה הזו. אוכל מבחיל וקלקול קיבה, זה מה שתקבלו אם תאכלו שם. זה מה שקרה לנו.
29/04/2014 13:30:11 | 1923 צפיות | 0 תגובות
סלט אחד לפסח, שיש בו סלק, תפוחי אדמה וחסה.

סלט אחד לפסח, שיש בו סלק, תפוחי אדמה וחסה.

15/4/2014
מתוך הבלוג מתכוני אבא - בישול טבעוני של abaveg
זהו סלט בו הסלק ותפוחי האדמה מבושלים ומתובלים בנפרד. רק אחר כך מערבבים את כל המרכיבים יחד. במקום חומצים השתמשתי במיץ לימון טרי עם מעט יין.
15/04/2014 11:33:43 | 2169 צפיות | 0 תגובות
קרפ ממולא במיונז צמחי, שברי אגוזים וסייטאן

קרפ ממולא במיונז צמחי, שברי אגוזים וסייטאן

26/3/2014
מתוך הבלוג מתכוני אבא - בישול טבעוני של abaveg
זוהי מנה מורכבת, טבעונית hard core, הדורשת מעט סבלנות וזמן, אבל התוצאה משובחת. את הקרפים מכינים בעיקר מקמח חומוס ואת המיונז הצמחי מתערובת של טופו ותבלינים. את הסייטאן מבשלים ביין לקבלת מרקם עדין ועסיסי יותר.
26/03/2014 12:11:23 | 2548 צפיות | 0 תגובות
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
דלג על מבזקים
מבזקים

מבזקים

עצור
"ששת העוזר שלך במטבח" עכשיו במהדורה דיגיטלית
רב המכר הגדול בסמארטפון או בטאבלט שלכם!
מארחים בסוכה על בירה צוננת
5 תפריטים לאירוח בסוכה ו-5 בירות שילוו אותם
הדור הבא של כוכבי המטבח בישראל
פרויקט מיוחד בשיתוף יקב רמת הגולן
ספר המתכונים שלכם לחגים
כל המתכונים לחגים בעמוד אחד
קהילת על השולחן
שולחן חג - korisl, לוח הודעות יין
האירוע שם היה מדהים! - יהודית, פורום ביקורת מסעדות
אשמח לקבל את עזרתכם.. - בר, פורום האפייה

דלג על Banners
Banners
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel