דלג על Banners
Banners
חודשיים במתנה
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על סקר
סקר

סקר

המתכון שאני הכי מצפה לו בגיליון המבוקשים של "על השולחן":
 
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

בלוגים

בבלוגים של "על השולחן" אנו מארחים כותבים שונים בתחומים המגוונים של הגסטרונומיה: בישול, אפייה, יין, משקאות, מסעדות, ועוד. 

 

בלוגים פעילים באתר: על קצה הלשון | יעל ישראל אוהבת לבשל | צלחת טבעונית | מתכוני אבא - בישול צמחוני | על העולם הקולינארי של תל אביבית נמרצת | תובנות בתבניות | אוכל ומחשבה

איך יודעים מתי עלתה הודעה חדשה בבלוג?
הוסיפו את כתובת המייל שלכם באיזור "קבל הודעה על עדכונים בבלוג" המופיע בדף הראשי של כל בלוג (בצד שמאל למעלה) ותקבלו הודעה ישירות לתיבת הדוא"ל שלכם, כאשר עלה פוסט חדש באותו הבלוג. נשמח לקבל פניות להקמת בלוגים חדשים. פנו אלינו במיילעוד פרטים על הבלוגים

פוטו, מנה אפריקאית - גירסה שניה

פוטו, מנה אפריקאית - גירסה שניה

28/6/2014
מתוך הבלוג מתכוני אבא - בישול טבעוני של abaveg
מנה חברתית-פוליטית טעימה מאוד. ברחבי אפריקה, הרבה מהמאכלים, מבוססים על דגן מבושל, ורוטב מתובל עם ירקות. יש מקומות שהמנה נקראת foutou או foofoo ובארצות דוברות צרפתית קוראים לה אפילו קוסקוס. הדגן יכול לבוא בצורת כדורים או דייסה סמיכה. שילוב הטעמים של דגן, ירקות ופירות, הוא שעושה את המנה למיוחדת.
הבאתי מתכון דומה בעבר, כאן אלו כתיתות אפויות. הדגן הוא דוחן זהוב בתוספת בטטה.
המנה מורכבת ממצע של עלים, כתיתות ורוטב אדום. את שלושת המרכיבים מכינים מראש ולחוד. המתכון מותאם למצרכים שאפשר להשיג בארץ. מי שרוצה יכול להוסיף לרוטב חריפות או להגיש בתוספת רוטב חריף בצד.
28/06/2014 11:06:24 | 953 צפיות | 0 תגובות
טאיזו - עדיין שווה מאוד שנה אחרי הפתיחה.

טאיזו - עדיין שווה מאוד שנה אחרי הפתיחה.

26/6/2014
מתוך הבלוג יעל ישראל עושה אוכל של יעל ישראל
"טאיזו" עדיין תופסת אותך בפה שנה אחרי הפתיחה. שווה מאוד, אבל לוותר על הקינוחים.
26/06/2014 10:29:42 | 878 צפיות | 1 תגובות
אתם ממש לא נומרו "אונו"

אתם ממש לא נומרו "אונו"

15/6/2014
מתוך הבלוג יעל ישראל עושה אוכל של יעל ישראל
מסעדת אונו, שהומלצה חמות על ידי ניב גלבוע, התגלתה כמקום מרופט ולא טעים בעליל.
15/06/2014 10:37:29 | 933 צפיות | 1 תגובות
לזניה טבעונית לשבועות

לזניה טבעונית לשבועות

31/5/2014
מתוך הבלוג מתכוני אבא - בישול טבעוני של abaveg
מטבעה, לזניה היא מאפה המסודר בשכבות ומשלב עלי פאסטה, רטבים וירקות. אני מביא מתכון שמקרב את הלזניה הזו לחג השבועות. נשתמש בגבינה צמחית עשויה בעיקר מאגוזים. אגוזים הם לא במבצע לקראת החג ולכן לצערי עלות המרכיבים לא זולה.
31/05/2014 10:46:59 | 1022 צפיות | 0 תגובות
כתיתות שעועית בסגנון הודי

כתיתות שעועית בסגנון הודי

8/5/2014
מתוך הבלוג מתכוני אבא - בישול טבעוני של abaveg
ראיתי לאחרונה שני סרטים על אוכל הודי. הראשון הוא של שני הבעלים של מסעדת 24 רופי, שניסו להתחקות אחרי הסוד של האוכל ההודי ומצאו משהו שמעבר לו. השני הוא Lunch Box שגם בו דרך סוד האוכל, כמעט ונמצא הפתרון המקווה.
הבישול ההודי הוא כר פתוח לצמחונים וטבעונים. אני מביא מתכון של כתיתות שעועית בתיבול מסורתי. אם רוצים אפשר לקרוא לזה ווג'יבורגר או קאבב.
08/05/2014 06:56:49 | 1576 צפיות | 0 תגובות
זהירות, מסעדת ברלוסקוני!

זהירות, מסעדת ברלוסקוני!

29/4/2014
מתוך הבלוג יעל ישראל עושה אוכל של יעל ישראל
זוועה חיה המסעדה הזו. אוכל מבחיל וקלקול קיבה, זה מה שתקבלו אם תאכלו שם. זה מה שקרה לנו.
29/04/2014 13:30:11 | 1534 צפיות | 0 תגובות
סלט אחד לפסח, שיש בו סלק, תפוחי אדמה וחסה.

סלט אחד לפסח, שיש בו סלק, תפוחי אדמה וחסה.

15/4/2014
מתוך הבלוג מתכוני אבא - בישול טבעוני של abaveg
זהו סלט בו הסלק ותפוחי האדמה מבושלים ומתובלים בנפרד. רק אחר כך מערבבים את כל המרכיבים יחד. במקום חומצים השתמשתי במיץ לימון טרי עם מעט יין.
15/04/2014 11:33:43 | 1769 צפיות | 0 תגובות
קרפ ממולא במיונז צמחי, שברי אגוזים וסייטאן

קרפ ממולא במיונז צמחי, שברי אגוזים וסייטאן

26/3/2014
מתוך הבלוג מתכוני אבא - בישול טבעוני של abaveg
זוהי מנה מורכבת, טבעונית hard core, הדורשת מעט סבלנות וזמן, אבל התוצאה משובחת. את הקרפים מכינים בעיקר מקמח חומוס ואת המיונז הצמחי מתערובת של טופו ותבלינים. את הסייטאן מבשלים ביין לקבלת מרקם עדין ועסיסי יותר.
26/03/2014 12:11:23 | 2157 צפיות | 0 תגובות
כוסות הלחם של "פילי"

כוסות הלחם של "פילי"

20/3/2014
מתוך הבלוג יעל ישראל עושה אוכל של יעל ישראל
להיט חדש בשטח, עכשיו גם במשלוחים: כוסות לחם עם מילויים. טעים, נוח וזול.
20/03/2014 13:42:20 | 2334 צפיות | 0 תגובות
ספר בישול ופרס וולף

ספר בישול ופרס וולף

13/3/2014
מתוך הבלוג מתכוני אבא - בישול טבעוני של abaveg
האמן הדני/איסלנדי Olafur Eliasson הוא זוכה פרס קרן וולף בתחום האמנות 2014. הוא עומד בראש קבוצה שעוסקת בשינוי בתפיסה ובראיה שלנו את הדברים שסביבינו. הסטודיו שלו עוסק בפרוייקטים גדולים ברחבי העולם ויש להם גם הוצאת ספרים. ב2013 אליאסון וחבורה של אנשים מוכשרים הוציאו ספר בישול שמתעד את ההתנסות שלהם בעשיית אוכל כאקט אנושי ואמנותי, שנקרא The Kitchen.
הספר יפה מאוד, עבה מאוד ומעוצב בצורה בלתי רגילה. צריך להתרגל אליו ואז מתגלים עשרות המתכונים. הבישול לא מורכב, הוא צמחוני ועם מודעות לחומרים ולמרכיבים.
13/03/2014 12:06:53 | 2291 צפיות | 4 תגובות
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
דלג על מבזקים
מבזקים

מבזקים

עצור
"ששת העוזר שלך במטבח" עכשיו במהדורה דיגיטלית
רב המכר הגדול בסמארטפון או בטאבלט שלכם!
לומדים לצלם אוכל
סדנת צילום עם לימור תירוש
הדור הבא של כוכבי המטבח בישראל
פרויקט מיוחד בשיתוף יקב רמת הגולן
חדש באתר "על השולחן"
כל המתכונים הטבעוניים במקום אחד
לא מוקדם מדי להתכונן לחג
כל המתכונים לראש השנה בעמוד אחד
קהילת על השולחן
מסכים - nandro, פורום עוגות מעוצבות
יש באינטרנט כמה וכמה מתכונים - דויד_בר, פורום עוגות מעוצבות
תודה רבה על האתר.. - דויד_בר, פורום אוכל ומתכונים

דלג על Banners
Banners
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel