מתכון

בוראטה תאנים

יולי 2020
בוראטה תאנים של רותם ליברזון. צילום: אמיר מנחם
בוראטה תאנים של רותם ליברזון. צילום: אמיר מנחם

השילוב של הגבינה הנהדרת עם התאנים המתוקות הופך אותה למנה שמתאימה גם לפתיחת הארוחה וגם לסיומה

בוצעים את הבוראטה רגע לפני ההגשה והשמנת שכלואה בה מתפרצת ועוטפת את התאנים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

בוצעים כדורי בוראטה לפיסות ומניחים בצלחת הגשה רחבה, מסדרים ביניהן רבעי תאנים ועלי בזיליקום. מתבלים במלח, פלפל שחור, שמן זית וחומץ בלסמי ומגישים מיד.