מתכון

ביצי בנדיקט עם נקניק האם וכרישה מאודה

אוגוסט 2019
1 דירוגים
ביצי בנדיקט עם נקניק האם וכרישה מאודה של מיכל מוזס. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף
ביצי בנדיקט עם נקניק האם וכרישה מאודה של מיכל מוזס. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף

שדרוג של הבנדיקט הקלאסי עם כרישה מטוגנת, שמוסיפה מתיקות כובשת לנקניק ולביצה ומשתלבת נפלא עם הרוטב

המנה כוללת ביצים עלומות ורוטב הולנדייז.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מאדים כרישה במחבת מכוסה עם שמן כ- 10 דקות עד שמתרככת. מסירים את המכסה וממשיכים לטגן עד הזהבה. מתבלים במלח ופלפל ומניחים מכוסה (כדי שתישאר חמימה).

2

קולים חצאי בריוש (או אינגליש מאפינס) בטוסטר ומניחים בצלחת הגשה. מניחים מעל שכבת כרישה מטוגנת ומכסים בפרוסות נקניק ועליהן ביצה עלומה. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ויוצקים רוטב. אם רוצים, משחימים קלות תחת הגריל.