מתכון

ביצי בנדיקט עם סלמון מעושן ומנגולד

אוגוסט 2019
5 דירוגים
ביצי בנדיקט עם סלמון מעושן ומנגולד של מיכל מוזס. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף
ביצי בנדיקט עם סלמון מעושן ומנגולד של מיכל מוזס. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף

שילוב של שתי מנות בוקר קלאסיות - ביצי בנדיקט עם סלמון מעושן וביצים עלומות על תרד

המנה כוללת הכנה של ביצים עלומות ורוטב הולנדייז.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים מחבת עם שמן ומטגנים מנגולד עד שמתרכך ומתעטף בשמן. מתבלים במלח ופלפל.

2

קולים חצאי בריוש בטוסטר ומניחים בצלחת הגשה. על כל חצי לחמנייה מניחים פרוסת סלמון מעושן, מכסים בתלולית מנגולד ועליה מניחים ביצה עלומה. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ויוצקים רוטב. אם רוצים, משחימים קלות תחת הגריל.