מתכון

בראוניז שוקולד וחמאת בוטנים

12 דירוגים
בראוניז שוקולד וחמאת בוטנים של שף-קונדיטורית סאני דרעי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר
בראוניז שוקולד וחמאת בוטנים של שף-קונדיטורית סאני דרעי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר

בראוניז פאדג'יים ומעולים ללא קמח. אפשר לשדך כל תוספת במקום חמאת בוטנים; קוקוס, שוקולד צ'יפס או ריבת חלב

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־175 מעלות.

2

משמנים את התבנית.

3

ממסים בסיר קטן על אש קטנה חמאה ושוקולד. כאשר הם כמעט נמסים מוסיפים סוכר ומערבבים עד להמסה. מסירים את הסיר מהאש ומוסיפים ביצים בהדרגה תוך כדי ערבוב מתמיד. מוסיפים אבקת קקאו וקורנפלור ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים את התערובת לתבנית.

4

מעבירים את חמאת הבוטנים לשק זילוף ומזלפים לאורך התבנית פסים. בעזרת קיסם יוצרים על חמאת הבוטנים דוגמת שיוש.

5

אופים 15־20 דקות עד שהבראוניז יציבים מבחוץ ולחים ורכים מבפנים. מאחסנים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר.