המתוקות האחרונות

קינוחי פסח מנצחים של סאני דרעי

עוגות וקינוחים נהדרים לארוחת ליל הסדר מבלי להתפשר
אפריל 2019

ההתלבטות איזה קינוח להכין בפסח מלווה לעיתים בתחושה שהכשרות מגבילה. שף-קונדיטורית סאני דרעי מוכיחה שיש המון אפשרויות שלא דורשות תחליפים ופשרות, ונותנת רעיונות מעולים איך להפוך קינוחים מוכרים לחגיגיים ומעניינים יותר.

בראוניז שוקולד וחמאת בוטנים של שף-קונדיטורית סאני דרעי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר; כלי קרמיקה: סטודיו NOW POTTERY
בראוניז שוקולד וחמאת בוטנים של שף-קונדיטורית סאני דרעי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר; כלי קרמיקה: סטודיו NOW POTTERY

בראוניז שוקולד וחמאת בוטנים

בראוניז פאדג'יים ומעולים ללא קמח. אפשר לשדך כל תוספת במקום חמאת בוטנים; קוקוס, שוקולד צ'יפס או ריבת חלב למתכון המלא
מוס שוקולד עם גנאש בלונדי וקרם פרש של שף-קונדיטורית סאני דרעי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר
מוס שוקולד עם גנאש בלונדי וקרם פרש של שף-קונדיטורית סאני דרעי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר

מוס שוקולד עם גנאש בלונדי וקרם פרש

1 דירוגים
מוס שוקולד אוורירי שלא יפיל את האורחים אחרי הארוחה. רצוי להכין את המוס יום לפני כדי לאפשר לו להתייצב למתכון המלא
טרייפל קרם לימון ושוקולד לבן של שף-קונדיטורית סאני דרעי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר; כלים: סטודיו NOW POTTERY
טרייפל קרם לימון ושוקולד לבן של שף-קונדיטורית סאני דרעי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר; כלים: סטודיו NOW POTTERY

טרייפל קרם לימון ושוקולד לבן

7 דירוגים
טרייפל הוא קינוח מרשים וגדול עם המון מרקמים וטעמים שגונב את ההצגה ברגע שמניחים אותו במרכז השולחן למתכון המלא
רולדת שוקולד עם גנאש שוקולד פרלינה של שף-קונדיטורית סאני דרעי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר; כלים: סטודיו NOW POTTERY
רולדת שוקולד עם גנאש שוקולד פרלינה של שף-קונדיטורית סאני דרעי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר; כלים: סטודיו NOW POTTERY

רולדת שוקולד עם גנאש שוקולד פרלינה

2 דירוגים
רולדה כשרה לפסח על בסיס ביצים, קורנפלור ואבקת קקאו, שאפשר למלא בכל מה שרוצים למתכון המלא
פלאן עם שקדים מסוכרים של שף-קונדיטורית סאני דרעי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר; כלים: סטודיו NOW POTTERY
פלאן עם שקדים מסוכרים של שף-קונדיטורית סאני דרעי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר; כלים: סטודיו NOW POTTERY

פלאן עם שקדים מסוכרים

1 דירוגים
את הפלאן אפשר להגיש כמו שהוא, ואפשר לשדך תוספות חגיגיות. כאן בחרתי בשקדים מסוכרים שמוסיפים לו מרקם פריך למתכון המלא
עוגת לימון, ריקוטה ושקדים של שף-קונדיטורית סאני דרעי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר; כלים: סטודיו NOW POTTERY
עוגת לימון, ריקוטה ושקדים של שף-קונדיטורית סאני דרעי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר; כלים: סטודיו NOW POTTERY

עוגת לימון, ריקוטה ושקדים

עוגה בחושה קלאסית, רכה ועדינה, שמתאימה לתה והקפה שאחרי ארוחת החג או לבקרים של חול המועד למתכון המלא