מתכון

ברד פודינג בצל

2 דירוגים
ברד פודינג בצל. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
ברד פודינג בצל. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

הפשטידה הזו מנצלת לא רק את שאריות מרק הבצל, אלא גם את הנלווים שלו להגשה: קרוטונים, טוסטים וגבינה מגוררת

הפשטידה הזו מנצלת לא רק את שאריות מרק הבצל, אלא גם את הנלווים שלו להגשה: קרוטונים, טוסטים וגבינה מגוררת. הפטנט הזה יכול לעבוד עם כל מרק ארומטי — למשל וישיסואז או מרק כרובית.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

שימון התבנית:

שימון התבנית:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

משמנים תבנית ומניחים בה קוביות לחם. יוצקים עליהן מרק בצל.

2

מערבבים שמנת עם ביצים, תימין, מלח ופלפל ויוצקים על קוביות הלחם הספוגות. משהים שעה לספיגה.

3

מחממים תנור ל-200 מעלות.

4

מפזרים גאודה.

5

אופים כ-20 דקות עד שהמאפה מזהיב יפה.

טיפים
קיצור דרך למרק בצל: מחליפים את המים וירקות השורש ב-2 ליטר מרק (עוף, בקר או ירקות). מבשלים כ-15 דקות בלבד אחרי רתיחה.
למרק נטול גלוטן: מוותרים על הקמח וכדי להסמיך מעט את המרק טוחנים כוס אחת שלו (עם פיסות בצל) ומוסיפים למרק המוכן.