הפשטידה הזו מנצלת לא רק את שאריות מרק הבצל, אלא גם את הנלווים שלו להגשה: קרוטונים, טוסטים וגבינה מגוררת
הפשטידה הזו מנצלת לא רק את שאריות מרק הבצל, אלא גם את הנלווים שלו להגשה: קרוטונים, טוסטים וגבינה מגוררת. הפטנט הזה יכול לעבוד עם כל מרק ארומטי — למשל וישיסואז או מרק כרובית.
החומרים
רשימה
תמונות
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שימון התבנית:
שימון התבנית:
אופן ההכנה
1
משמנים תבנית ומניחים בה קוביות לחם. יוצקים עליהן מרק בצל.
2
מערבבים שמנת עם ביצים, תימין, מלח ופלפל ויוצקים על קוביות הלחם הספוגות. משהים שעה לספיגה.
3
מחממים תנור ל-200 מעלות.
4
מפזרים גאודה.
5
אופים כ-20 דקות עד שהמאפה מזהיב יפה.
טיפים
קיצור דרך למרק בצל: מחליפים את המים וירקות השורש ב-2 ליטר מרק (עוף, בקר או ירקות). מבשלים כ-15 דקות בלבד אחרי רתיחה.
למרק נטול גלוטן: מוותרים על הקמח וכדי להסמיך מעט את המרק טוחנים כוס אחת שלו (עם פיסות בצל) ומוסיפים למרק המוכן.