החומרים טבלת מידות ומשקלות
לפסטו
להגשה
אופן ההכנה
1
חולטים ברוקולי במים רותחים מומלחים כ־4 דקות. מעבירים למי קרח ומסננים.
2
טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון לתערובת במרקם אחיד.
3
מחממים תנור ל־200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
4
חורצים פסים בפרוסות פטריות.
5
מחממים חמאה במחבת וצורבים את הפטריות משני הצדדים להשחמה.
6
מסדרים פרוסות באגט בתבנית וקולים להשחמה.
7
מורחים פסטו בנדיבות על הברוסקטה, מניחים מעל את הפטריות הצרובות וביצה רכה, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.