מתכון

ברוסקטה עם פסטו ברוקולי וסטייק מלך היער

ברוסקטה צמחונית אלגנטית ומפתיעה - פסטו ברוקולי בעם טעמים עדינים-מתקתקים נותן את הבמה לפטריית מלך היער בשרנית וביצה רכה

ברוסקטה עם פסטו ברוקולי וסטייק מלך היער. צילום: נועם פריסמן
ברוסקטה עם פסטו ברוקולי וסטייק מלך היער. צילום: נועם פריסמן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לפסטו

להגשה

אופן ההכנה

1

חולטים ברוקולי במים רותחים מומלחים כ־4 דקות. מעבירים למי קרח ומסננים.

2

טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון לתערובת במרקם אחיד.

3

מחממים תנור ל־200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

4

חורצים פסים בפרוסות פטריות.

5

מחממים חמאה במחבת וצורבים את הפטריות משני הצדדים להשחמה.

6

מסדרים פרוסות באגט בתבנית וקולים להשחמה.

7

מורחים פסטו בנדיבות על הברוסקטה, מניחים מעל את הפטריות הצרובות וביצה רכה, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.