מתכון

בר תמרים, קשיו וקוקוס

מתכון עשיר במיוחד של רותי רוסו לחטיף בריאות טבעי וביתי

16,702 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2019
בר תמרים, קשיו וקוקוס | צילום: זוהר רון
בר תמרים, קשיו וקוקוס | צילום: זוהר רון

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים מראש תנור לחום בינוני (160 מעלות).

2

מרפדים תבנית אפייה קטנה בנייר אפייה ומשמנים את הנייר במעט שמן או חמאה. מחממים את ממרח התמרים על אש קטנה עד שהוא מתרכך מעט. שמים בקערה את כל החומרים היבשים למעט הקוקוס ויוצקים מעליהם את ממרח התמרים. מערבבים היטב ושופכים לתוך התבנית עם נייר האפייה. משטחים את הבלילה עם מרית רטובה או עם ידיים רטובות ומכסים בעוד שכבה של נייר משומן. אופים 25 דקות.

3

מצננים בתבנית ואז חותכים למלבנים בגודל הרצוי. טובלים כל בר בתוך הקוקוס מכל הצדדים ושומרים בכלי אטום עם נייר אפייה בין שכבה לשכבה.