המסקרפונה מעדנת את המתיקות העזה של החלב המרוכז, והיוגורט מוסיף חמצמצות רעננה וכיפית. תוספת הדבש בהגשה מוסיפה עוד ממד של מתיקות מורכבת, והשקדים הקלויים תורמים פריכות מופלאה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון יוגורט, מסקרפונה, חלב מרוכז ומחית וניל 3 דקות לתערובת אחידה במרקם קרמי.
2
יוצקים את התערובת לכלי (עדיף ממתכת), עוטפים בניילון נצמד ומקפיאים 3־4 שעות, עד שהגלידה מתייצבת לגמרי.
3
מוציאים מהתבנית בעזרת כף גלידה שניים־שלושה כדורים לכל מנה. מוסיפים דבש ושבבי שקדים ומגישים.
גיוון:
לגלידה בטעמי פירות מוסיפים לתערובת 200 גרם פירות קפואים לפי הטעם.
להזמנת מוצרי המחלבה מבית יצחק ומחלבות גד שבמתכון, לחצו כאן