מתכון

גרנולה ורודה

אוגוסט 2020
גרנולה ורודה של רינת צדוק. צילום: שני בריל, סטיילינג: דרור גולן
גרנולה ורודה של רינת צדוק. צילום: שני בריל, סטיילינג: דרור גולן

לגרנולה הזאת - שעשירה במיוחד בזרעונים ואגוזים - יש צבע ורוד מפתה ושמח בזכות אבקת סלק שמתווספת לציפוי

זריקת הצבע גורמת לילדים להתייחס אליה כאל ממתק נחשק ולא רק כאל רכיב בארוחת הבוקר.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לציפוי

לגרנולה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים ציפוי

1

ממיסים חמאת קקאו בסיר קטן מעל להבה בינונית־נמוכה, מוסיפים תוך ערבוב מתמיד סירופ מייפל, טחינה ואבקת סלק לקבלת תערובת חלקה.

אופים

2

מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית רחבה בנייר אפייה. מערבבים את כל חומרי הגרנולה בקערה רחבה, מעבירים לתבנית בשכבה אחידה ושטוחה. אופים 25 דקות, מדי פעם פותחים את התנור ומערבבים. מוציאים את התבנית מהתנור ומניחים בצד לקירור.

3

מערבבים את הגרנולה עם תערובת הציפוי כך שהיא נעטפת היטב. מעבירים לשקית או קופסה אטומים ומאחסנים במקרר.