מתכון

טאקו סלמון צרוב עם אבוקדו, עגבניות וצ‘ילי

פברואר 2021
טאקו סלמון צרוב של מיכאל גרטופסקי. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו
טאקו סלמון צרוב של מיכאל גרטופסקי. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו

הטורטייה היא הפיתה של המקסיקנים. כאן מוגשת עם סלמון בתיבול קייג'ון שמחספס מעט את העדינות האופיינית לדג

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

קולים טורטיות במחבת לוהטת או בתנור חם (220 מעלות) כדקה מכל צד עד שהן הופכות גמישות.

2

מחממים היטב מחבת כבדה וצורבים את נתחי הסלמון כ-20 שניות מכל צד. מתבלים במלח וקייג‘ון ומניחים בצד.

3

מערבבים את כל המרכיבים חוץ מהסלמון והטורטיות בקערת ערבוב ומתבלים במלח, שמן זית ולימון.

4

מסדרים את הסלט על גבי הטורטייה ומניחים את הסלמון מעל. מגישים עם רבע לימון.