מתכון

טאקו פילה בקר צרוב

יוני 2019
2 דירוגים
טקו פילה בקר צרוב, שפית רימה אולברה. צילום: רן בירן
טקו פילה בקר צרוב, שפית רימה אולברה. צילום: רן בירן

טאקו כיפי במיוחד עם פילה בקר צרוב סלסת פיקו דה גאיו מעגבניות שרי טריות, ליים ושמנת חמוצה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מוציאים את נתח הפילה מהמקרר כ-20 דקות לפני ההכנה כדי שיגיע לטמפרטורת החדר ומלהיטים מחבת ברזל.

2

משמנים את נתח הפילה, ממליחים ומפלפלים. יוצקים מעט שמן למחבת הלוהטת. צורבים את הנתח 5 שניות מכל צד. מסירים מהאש ומניחים לו לנוח כ-10 דקות (אחרת הנוזלים המבעבעים יזלגו מהנתח והוא יתייבש). חותכים את הנתח לפרוסות דקות כנגד הסיבים.

3

מניחים שתי טורטיות על הצלחת, מעליהן עורמים פיקו זה גאיו, יוצקים סלסלת סרג׳יו, מניחים נתחי פילה ומעט קרם פרש. מקפלים ואוכלים

אם כבר משקיעים אז עד הסוף: 

טורטיות תירס ביתיות

סלסת סרג'יו 

סלסת פיקו דה גאיו