מתכון

טארט מסקרפונה, תותים ומרציפן

מאי 2019
2 דירוגים
טארט מסקרפונה, תותים ומרציפן של ריקי ביטון. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן
טארט מסקרפונה, תותים ומרציפן של ריקי ביטון. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן

עוגת מסקרפונה עשירה עם תותים ומרציפן בעבודת יד

לבצק פריך: ראו חומרים ואופן ההכנה במתכון טארט תפוחים, שטרויזל ומרציפן – עד שלב קירור בצק הקלתית בתבנית פאי או ברינג.

למרציפן: ראו חומרים ואופן ההכנה במתכון המרציפן

 

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מניחים נייר אפייה על הקלתית המצוננת בתוך התבנית ויוצרים (או כמה קלתיות קטנות) "משקולות" בעזרת קטניות (חומוס או שעועית). אופים את הקלתית ללא המילוי עד להזהבה.

2

מרדדים את המרציפן וקורצים עיגול בגודל המתאים לקלתית האפויה. חותכים את התותים לקוביות קטנות, לוקחים את שאריות המרציפן ומכניסים לקערת המיקסר עם התותים. מערבבים בעזרת וו גיטרה עד לקבלת מסה אחידה, ומעבירים לקערת ערבוב גדולה.

3

מקציפים בקערת מיקסר את השמנת המתוקה עם המסקרפונה ואבקת הסוכר עד לקבלת קרם אחיד ויציב. מקפלים את שתי המסות זו לזו בקערה הגדולה ויוצקים את הכל לתוך התחתית האפויה.

4

מעבירים לקירור.

להגשה

5

מוציאים מקירור ברגע ההגשה, זורים מעל מעט אבקת סוכר ומקשטים בתות.