אני מאוד אוהבת את צורת ההגשה היפנית של טופו משי – בשלמותו, עם מעט טופינג ורוטב שמתבל אותו בעדינות. כאן השתמשתי בטכניקה כדי להכין קינוח שהמראה והמרקם שלו קצת מזכירים פנקוטה, אבל הטעמים שלו הרבה יותר בוגרים ומתוחכמים: מרציפן, אספרסו ותוספת פריכה של פולי קקאו.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מניחים טופו בשלמותו על צלחת הגשה.
2
מערבבים בקערית קרם קוקוס, אספרסו ומייפל.
3
יוצקים את התערובת על הטופו, מפזרים מרציפן, פולי קקאו גרוסים וקוקוס ומגישים.