מתכון

טרטר אינטיאס עם גספצ'ו תפוחים ועשבי תיבול

יולי 2019
1 דירוגים
טרטר אינטיאס עם גספצ'ו תפוחים ועשבי תיבול של אור גינסברג. צילום: אנטולי מיכאלו
טרטר אינטיאס עם גספצ'ו תפוחים ועשבי תיבול של אור גינסברג. צילום: אנטולי מיכאלו

טרטר צבעוני, קיצי, קליל ומרענן, בדיוק כמו שטרטר דג צריך להיות

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לגספצ'ו

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

הטרטר

1

מערבבים בקערה את האינטיאס, האננס, העירית, הבצל, הפלפל והצ'ילי. מתבלים את התערובת במלח, פלפל, שמן הזית, היוזו ומיץ הלימון.

הגספצ'ו

2

מערבבים את המרכיבים ומסננים בבד סינון לקבלת מיץ צלול. מקררים.

להרכבת המנה

3

מעצבים צורת קאנל מתערובת הטרטר. מניחים בכל צלחת הגשה 2 קאנלים, מוזגים מעט מהגספצ'ו ומעטרים בעלי המיקרו.