מתכון

כוסות אישיות של תפוח בקרמל, מוס דבש ורוטב רימונים

ינואר 2016
3 דירוגים
כוסות אישיות של תפוחים בקרמל, מוס דבש ורוטב רימונים. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
כוסות אישיות של תפוחים בקרמל, מוס דבש ורוטב רימונים. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

ארבע שכבות של פינוק אישי ועשיר במראה צבעוני. קינוח חגיגי ללא אפייה - מתאים במיוחד לראש השנה

מתכון ל-10 כוסות בנפח 200 מ"ל.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב רימונים:

לשכבת התפוחים:

לשכבת הפירורים:

לשכבת קרם דבש:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים רוטב רימונים:

1

מערבבים את הקורנפלור עם המים. מרתיחים מיץ רימונים בסיר קטן, כאשר המיץ מבעבע מוסיפים את הקורנפלור עם המים, מערבבים ומקררים.

מכינים את התפוחים:

2

מחממים מחבת על אש בינונית, מוספים את כל המרכיבים ומערבבים בעדינות עד להתרככות התפוחים וצמצום הנוזלים.

מכינים שכבת פירורים:

3

מרסקים ביסקוויטים בטעם קרמל לפירורים (ניתן לרסק במעבד מזון), שמים בקערה בינונית את הפירורים עם חמאה מומסת ומערבבים היטב.

מכינים שכבת קרם בדבש:

4

מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג ודבש עד לקבלת קציפה יציבה וחלקה. מוסיפים שמנת חמוצה בתנועות קיפול לתוך הקציפה. מכניסים את הקרם לשקית זילוף.

מרכיבים ומגישים:

5

מסדרים את הכוסות על מגש, ממלאים 1/3 כוס בתערובת פירורים, מזליפים את קרם הדבש מעל שכבת הפירורים, בעזרת כפית מוזגים מעט תפוחים בקרמל, מוזגים מעט רוטב רימונים, מזליפים שכבה שנייה של קרם דבש ומקשטים בפירורי ביסקוויטים.