מתכון

כרוב אדום בשומשום

כרוב אדום בשומשום. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע
כרוב אדום בשומשום. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע

שמן שומשום וחומץ אורז הם כל מה שצריך כדי לרענן את סלט הכרוב הסטנדרטי.

שמן שומשום וחומץ אורז הם כל מה שצריך כדי לרענן את סלט הכרוב הסטנדרטי.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מתבלים כרוב במלח, פלפל וסוכר. מערבבים היטב עד שהכרוב מתרכך מעט.

2

מוסיפים שמן זית, שמן שומשום, חומץ ושומשום. מערבבים ומגישים מייד.