אלה שלא אוהבים את הקטנטנים הירוקים האלה נפלו כנראה פעם למלכודת בישול היתר — הדרך הכי בטוחה להרוס את טעמם הרענן והאגוזי. המתכון הבא דווקא מעצים את הטעם המיוחד הזה
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים חמאה ושמן במחבת. מוסיפים שום ירוק, אגוזים או שקדים ומקפיצים דקה.
2
מוסיפים כרובי ניצנים, מתבלים במלח ופלפל ומקפיצים 3 דקות עד שהכרובונים מזהיבים יפה. אם אתם אוהבים אותם קצת יותר רכים, מכסים ומשהים כמה דקות, כשהכיריים כבויים.
גיוון: מוסיפים רצועות חזה עוף שהוקפצו בנפרד 5-3 דקות בשמן זית עד שנצרבו יפה.