מתכון

כרוב ניצנים צרוב בחמאת שום ירוק ואגוזים

המתכון הזה מעצים את הטעם המיוחד של כרוב הניצנים - ויגרום לכם להסתכל עליו לגמרי אחרת

אוגוסט 2020
כרוב ניצנים צרוב בחמאת שום ירוק ואגוזים של אורלי פלאי-ברונשטיין. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: אוריה גבע
כרוב ניצנים צרוב בחמאת שום ירוק ואגוזים של אורלי פלאי-ברונשטיין. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: אוריה גבע

אלה שלא אוהבים את הקטנטנים הירוקים האלה נפלו כנראה פעם למלכודת בישול היתר — הדרך הכי בטוחה להרוס את טעמם הרענן והאגוזי. המתכון הבא דווקא מעצים את הטעם המיוחד הזה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים חמאה ושמן במחבת. מוסיפים שום ירוק, אגוזים או שקדים ומקפיצים דקה.

2

מוסיפים כרובי ניצנים, מתבלים במלח ופלפל ומקפיצים 3 דקות עד שהכרובונים מזהיבים יפה. אם אתם אוהבים אותם קצת יותר רכים, מכסים ומשהים כמה דקות, כשהכיריים כבויים.

גיוון: מוסיפים רצועות חזה עוף שהוקפצו בנפרד 5-3 דקות בשמן זית עד שנצרבו יפה.