מתכון

לביבות זוקיני, כרשה וקשקבל

4 דירוגים
לביבות זוקיני, כרשה וקשקבל של שפית אביבית פריאל. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו
לביבות זוקיני, כרשה וקשקבל של שפית אביבית פריאל. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו

הגרסה של אביבית עסיסית בזכות השילוב של זוקיני וכרשה, ירוקה וארומטית משום שפע העשבים ודשנה הודות לקשקבל

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מבשלים כרשה בשפע מים כ-20 דקות עד שהיא רכה. מצננים מעט, סוחטים היטב וקוצצים גס.

2

מחממים מחבת עם כף שמן זית ומטגנים בצל 4-3 דקות עד שהוא זהוב. מצננים מעט.

3

בקערה גדולה מניחים כרשה, בצל מטוגן ואת שאר חומרי הלביבות ומערבבים היטב.

4

מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק. יוצרים קציצות פחוסות בקוטר 6-5 ס"מ ומטגנים על להבה בינונית 3-2 דקות מכל צד עד שהן שחומות. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

5

מגישים חם או בטמפ' החדר. אם מכינים מראש, שומרים במקרר עד יומיים וסמוך להגשה מחממים בתנור חם.