החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים את הירקות עם הביצה, הקמח והתבלינים ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
2
יוצרים מהתערובת לביבות ומטגנים אותן בשמן המגיע עד מחצית מגובהן על אש בינונית משני הצדדים.
מגישים
3
אפשר להגיש עם שמנת חמוצה.
גרסה קצת שונה ללביבות תפוחי האדמה הקלאסיות והמוכרות, המתאימה לחנוכה ולכל השנה
מערבבים את הירקות עם הביצה, הקמח והתבלינים ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
יוצרים מהתערובת לביבות ומטגנים אותן בשמן המגיע עד מחצית מגובהן על אש בינונית משני הצדדים.
אפשר להגיש עם שמנת חמוצה.