מתכון

לביבות קישואים, בצל ותפוחי אדמה

גרסה קצת שונה ללביבות תפוחי האדמה הקלאסיות והמוכרות, המתאימה לחנוכה ולכל השנה

נובמבר 2019
לביבות קישואים, בצל ותפוחי אדמה. צילום: shutterstock
לביבות קישואים, בצל ותפוחי אדמה. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים את הירקות עם הביצה, הקמח והתבלינים ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.

2

יוצרים מהתערובת לביבות ומטגנים אותן בשמן המגיע עד מחצית מגובהן על אש בינונית משני הצדדים.

מגישים

3

אפשר להגיש עם שמנת חמוצה.