מתכון

לביבות קישואים, בצל ותפוחי אדמה

גרסה קצת שונה ללביבות תפוחי האדמה הקלאסיות והמוכרות, המתאימה לחנוכה ולכל השנה

161,526 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2019
לביבות קישואים, בצל ותפוחי אדמה. צילום: shutterstock
לביבות קישואים, בצל ותפוחי אדמה. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים את הירקות עם הביצה, הקמח והתבלינים ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.

2

יוצרים מהתערובת לביבות ומטגנים אותן בשמן המגיע עד מחצית מגובהן על אש בינונית משני הצדדים.

מגישים

3

אפשר להגיש עם שמנת חמוצה.