החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
משרים פרוסות לחם במים, סוחטים היטב ומפוררים.
2
מאדים עלי תרד במחבת יבשה תוך כדי ערבוב עד שהתרד הופך סמרטוטי ויבש. אם מצטברים עוד נוזלים, סוחטים וקוצצים את העלים דק-דק.
3
מעבירים את התרד לקערה עם הלחם המפורר וחוזרים על תהליך האידוי גם עם המנגולד.
4
מוסיפים את המנגולד לקערה יחד עם בשר, ביצים, שום, בזיליקום ותבלינים ומערבבים. מכסים ומקררים 15 דקות להתייצבות התערובת.
5
מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק. מטגנים לביבה אחת כדי לטעום ולשפר תיבול ומרקם במידת הצורך.
6
יוצרים לביבות בקוטר 5-4 ס”מ ובעובי 1 ס”מ ומטגנים על להבה בינונית-נמוכה 3-2 דקות מכל צד. מעבירים לנייר סופג.
7
מגישים חם או בטמפ’ החדר עם רוטב טחינה/יוגורט וסלט.