מתכון

לחמניות חומוס וזיתים ללא שמרים

דצמבר 2018
3 דירוגים
לחמניות חומוס וזיתים ללא שמרים של שפית עינת מזור. צילום: בועז לביא
לחמניות חומוס וזיתים ללא שמרים של שפית עינת מזור. צילום: בועז לביא

לחמניות משביעות ומהירות להכנה, מושלמות לארוחת ערב משפחתית

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-175 מעלות. מרססים בשמן תבנית שקעים או מניחים עטרות נייר בכל שקע.

2

מערבבים בקערה את החומרים היבשים: הקמחים, אבקת האפייה, עשבי התיבול והמלח.

3

בקערה נוספת מערבבים את הביצה, השמן והריוויון. מוסיפים את תערובת הקמחים לקערת הנוזלים ומערבבים בעדינות רק עד לאיחוד. מוסיפים את גרגירי החומוס, הזיתים והגבינה ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.

4

בעזרת כף ממלאים את השקעים בתערובת, זורים שומשום מעל ואופים כ-15 עד 20 דקות, עד לקבלת צבע זהוב מעל.

5

ניתן לאחסן בכלי אטום עד יומיים מחוץ למקרר.