מתכון

"פיצה" אגסים, קממבר ורוקט

דצמבר 2019
3 דירוגים
״פיצה״ אגסים, קממבר ורוקט של נעמה נויהאוז | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
״פיצה״ אגסים, קממבר ורוקט של נעמה נויהאוז | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

השילוב בין פרוסות אגסים צרובות, קממבר מותכת, צנוברים ועלי רוקט טריים יוצר הרמוניה של טעמים ומרקמים

פיצה מהירה העושה שימוש בבצק עלים קנוי, כוכבת של בראנץ' סופשבוע.

פיצה אחת בגודל 20×30 ס"מ

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

2

פותחים את הבצק וחותכים ממנו מלבן בגודל 30X20 ס״מ. שומרים את שאריות הבצק. מעבירים את המלבן לתבנית ומברישים את שוליו בביצה טרופה.

3

חותכים את שארית הבצק לפסים ברוחב ½1 ס״מ ומסדרים על שולי המלבן המוברשים שבתבנית, כך שתיווצר מסגרת מוגבהת. מברישים גם את הפסים שהדבקנו בביצה ומפזרים עליהם שקדים פרוסים.

4

מזלפים על פני הבצק דבש בעזרת מזלג ומסדרים אגסים וקממבר בצורה חופשית. מפזרים מעל צנוברים, מלח ופלפל.

5

אופים 20-15 דקות עד שהדפנות מתרוממות, הבצק מזהיב, האגסים נצרבים ומתרככים וגבינת הקממבר נמסה. מצננים 5 דקות.

6

מפזרים עלי רוקט, חותכים ומגישים מייד.