מתכון

מאפה בצק עלים עם דלעת, ריקוטה, צ'ילי וביצת עין

אוקטובר 2019
2 דירוגים
מאפה בצק עלים עם דלעת, ריקוטה, צ'ילי וביצת עין | צילום: גל בן זאב
מאפה בצק עלים עם דלעת, ריקוטה, צ'ילי וביצת עין | צילום: גל בן זאב

מתכון למאפה מפנק במיוחד שישדרג כל בראנץ' בטעמים משלימים של מתוק - מלוח - פיקנטי שעושים כיף בפה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

פורשים את הבצק על נייר אפייה. חורצים בסכין שוליים ברוחב 3 ס"מ בכל הצדדים.

2

מפזרים את הדלעת במרכז הבצק. מפזרים מעליה את הריקוטה, העלים והצ'ילי. מזלפים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.

3

אופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד ששולי הבצק תפוחים וזהובים והדלעת אפויה.

4

חותכים למרובעים, מכינים מהביצים עין רכה ומניחים על כל מרובע.