לאופן ההכנה צפו בסרטון בסוף המתכון.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקישוט
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־180 מעלות ומשמנים קלות תבנית מאפינס.
2
מבשלים קוביות תפוחי אדמה בשפע מים מומלחים כ־5 דקות לריכוך. מסננים ומצננים לטמפרטורת החדר.
3
מחממים שמן זית במחבת ומטגנים בצל 3 דקות להזהבה. מוסיפים שום, מערבבים ומטגנים 2 דקות.
4
מעבירים את תפוחי האדמה, הבצל והשום לקערה גדולה. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה וגבשושית.
5
ממלאים את שקעי התבנית בתערובת עד שלושה רבעים מהגובה. שוזרים על פני הבלילה ענפי תימין ורוזמרין ואופים כ־15 דקות להזהבה, או עד שקיסם הננעץ במרכז המאפינס יוצא יבש.